EUROLYGA 2023

„Uniks“ trenerio asistentas G. Krapikas: „Atvykome pas sužeistą komandą“

„Visada malonu sugrįžti“, - atvykęs į Vilnių pasakė Kazanės „Uniks“ komandos trenerio asistentas Gintaras Krapikas. „Uniks“ komanda sekmadienį Jungtinės lygos turnyro A grupės rungtynėse susitiks su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda.

G. Krapikas nebijojo pasakyti, kad Kazanės komanda sekmadienį bus favoritė.<br>D. Umbrasas
G. Krapikas nebijojo pasakyti, kad Kazanės komanda sekmadienį bus favoritė.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Jan 20, 2013, 9:49 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:59 PM

„Atvykome pas sužeistą komandą, kuri šiemet pralaimėjo porą mačų ir dabar bus pilna ryžto pademonstruoti geresnį žaidimą. Į ekipą įsijungė pora naujų krepšininkų. Nesame matę, kaip jie žaidžia, todėl tik dabar pamatysime, kokį poveikį jie daro komandai“, - teigė G. Krapikas, kuris pabrėžė, kad nežinomybė dėl „Lietuvos ryto“ ekipos naujokų – gali sukelti rimtų problemų.

„Pasikeitė įžaidėjas. Vienas dar labai jaunas krepšininkas išvyko atgal į Italiją. Prie ekipos prisijungė pastiprinimas iš Zagrebo „Cibonos“ ekipos, todėl labai sunku kalbėti apie „Lietuvos rytą“, nes visiškai neaišku, kokią įtaką turės šie pasikeitimai. Kadangi naujokai atvyko ketvirtadienį, neturėjome progos pamatyti, kaip jie žaidžia su komanda. Galbūt taktika nesikeis. Išliks tie patys deriniai, tačiau kai atlikėjai kiti – ir pats žaidimas gali keistis, todėl sunku pasakyti, kaip dabar atrodys „Lietuvos rytas“, - apie Miltoną Palacio ir Tomislavą Zubčičių kalbėjo buvęs nacionalinės rinktinės trenerio asistentas, kuris paklaustas, ar „Uniks“ - mačo favoritai, nesikuklino.

„Nereikia bijoti šio žodžio. Turime gerą komandą, kuri šiemet siekia didelių tikslų. Turime mokėti tvarkytis su spaudimu ir tai turime parodyti sekmadienį, - kalbėjo G. Krapikas. - Naujus metus pradėjome puikiai. Iškovojome pergales Europos taurėje ir Jungtinėje lygoje. Vėliau dukart suklupome, todėl dabar mums reikalinga pergalė, kaip ir „Lietuvos rytui“, nes reikia atstatyti pasitikėjimą. Eisime žaisti nusiteikę labai rimtai“.

„Uniks“ komandoje rungtyniauja ir puikiai „Lietuvos ryto“ sirgaliams pažįstamas Chuckas Eidsonas, kuris Vilniaus oro uoste susidūrė su problemomis – buvo dingę jo daiktai.

Jungtinės lygos A grupėje „Uniks“ komanda užima ketvirtąją vietą. Dariaus Maskoliūno treniruojama „Lietuvos ryto“ ekipa žengia šeštoje pozicijoje.

„Lietuvos ryto“ ir Kazanės „Uniks“ komandų rungtynės sekmadienį vyks 19 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.