EUROLYGA 2023

M. Pocius: „Bauda R. Fernandezui – rezultatas lietuvių, kurie padarė iš musės dramblį“

Eurolyga nubaudė Madrido „Real“ lyderį Rudy Fernandezą 3500 eurų bauda už nesportišką elgesį mače su Kauno „Žalgiriu“. Šiuo sprendimu pasipiktinęs ispano komandos draugas Martynas Pocius.

M. Pocius mano, kad R. Fernandezas baudą gavo dėl lietuvių sukelto ažiotažo.<br>„Getty Images”
M. Pocius mano, kad R. Fernandezas baudą gavo dėl lietuvių sukelto ažiotažo.<br>„Getty Images”
Daugiau nuotraukų (1)

Tritaskis.lt

Jan 24, 2013, 10:29 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:25 AM

Socialiniame tinkle „Facebook“ buvęs žalgirietis teigė, jog Eurolygos sprendimui daug įtakos turėjo kilęs didžiulis Lietuvos sirgalių nepasitenkinimas.

„Didelė nesąmonė. Ne dėl to, kad žaidžiu „Real“, o dėl to, kad žinau, kaip viskas buvo iš tiesų. Niekas nematė ir nežino Pauliaus veiksmų ir kodėl visa tai išaugo į susistumdymą pabaigoje. Felipe galbūt net padarė daugiau žalos ar nusipelnė baudos labiau šioje situacijoje, nors ir po to asmeniškai atsiprašė Jankūno.

Neginu Rudy, nes mes visi žinom, kad jis tikrai gali kartais pasikarščiuoti ir šioje situacijoje toli gražu nebuvo šventas. Bet visa šita nuobauda tiesiog yra rezultatas mūsų, lietuvių, kurie išpūtė visą situaciją savo pykčiu, įvairiais video ir panašiai. Tiesiog iš musės padarė dramblį. Nebūtų tokios karštos reakcijos, nebūtų buvę ir nuobaudos. Ką gi, sveikinu, pasiekėte savo“, – rašė M.Pocius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.