EUROLYGA 2023

Už nesportinį elgesį R. Fernandezui skirta 3,5 tūkst. eurų bauda

Ispanui Rudy Fernandezui atsirūgo išpuolis Eurolygos rungtynėse prieš Kauno „Žalgirio“ kapitoną Paulių Jankūną - Madrido „Real“ žaidėjui skirta 3,5 tūkst. eurų bauda. Incidentas tarp R. Fernandezo ir P. Jankūno įvyko iškart po sausio 11-ą Madride pasibaigusių „Top 16“ etapo trečio turo rungtynių, kuriose „Real“ ekipa iškovojo dramatišką pergalę 75:74, rašo dienraštis „Kauno diena“.

Nuaidėjus finalo sirenai R. Fernandezas pargriuvusiam lietuviui leptelėjo repliką, kuri perpildė žalgiriečio kantrybės taurę, ir P. Jankūnas įsivėlė į susistumdymą.<br>G. Šiuparys
Nuaidėjus finalo sirenai R. Fernandezas pargriuvusiam lietuviui leptelėjo repliką, kuri perpildė žalgiriečio kantrybės taurę, ir P. Jankūnas įsivėlė į susistumdymą.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 24, 2013, 12:43 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:26 AM

Paskutinėmis dvikovos sekundėmis P. Jankūnas galėjo išplėšti „Žalgiriui“ pergalę, bet puolėjas buvo stumtelėtas ir jo metimas iš po krepšio buvo netaiklus.

Nuaidėjus finalo sirenai R. Fernandezas pargriuvusiam lietuviui leptelėjo repliką, kuri perpildė žalgiriečio kantrybės taurę, ir P. Jankūnas įsivėlė į susistumdymą. Eurolygos vadovai, jau nesyk kritikuoti už tai, kad pro pirštus žiūri į kai kuriuos Ispanijos klubų nusižengimus, šįsyk netylėjo.

„Įvertinus kivirčą tarp R. Fernandezo ir P. Jankūno, nuspręsta ispanui skirti 3,5 tūkst. eurų baudą, o lietuviui - įspėjimą. Bauda į Eurolygos kasą privalo būti sumokėta per 30 dienų nuo sprendimo paskelbimo. Šis sprendimas yra galutinis ir neskundžiamas“, - rašoma abiem klubams dešimties lapų laiške. Atsakomajame mače, kuris vyks kovo 7-ą „Žalgirio“ arenoje, R. Fernandezo laukia pragaras.

Kauno komandos gerbėjai šį „Real“ žaidėją įvardijo kaip didžiausią priešą ir žadėjo jam laikinojoje sostinėje ypač karštą sutikimą. Pasak „Žalgirio“ klubo atstovų, jau dabar susidomėjimas šiuo maču yra milžiniškas.

Ūmaus būdo R. Fernandezas košės prisivirė ne pirmą kartą. Kaune vykusiame 2011-ųjų Europos krepšinio čempionato finale jis už kaklo čiupo ir vos netraumavo po krepšiu prasiveržusio Prancūzijos rinktinės lyderio Tony Parkerio, - informuoja „Kauno diena“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.