EUROLYGA 2023

T. Masiulis apie susitikimą su CSKA: „Esame mažesnio ūgio, tačiau turime dideles širdis“

„Siekėme ne tik pergalės, bet ir modeliavome žaidimą vakaro rungtynėms, kur susitiksime su Maskvos CSKA ekipa. Bandėme derinius, dažniau keitėme žaidėjus. Jėgų pataupyti negalėjome, nes varžovai mus privertė kovoti. Ar jų pakaks – paaiškės vakare“, - po dar vienų triuškinama persvara laimėtų rungtynių Eurolygos jaunių (iki 18 metų) atrankos turnyre kalbėjo Kauno „Žalgirio“ treneris Tomas Masiulis.

T. Masiulis teigė, kad vakaro rungtynėse laimės psichologiškai tvirtesnė komanda.<br>G. Šiuparys
T. Masiulis teigė, kad vakaro rungtynėse laimės psichologiškai tvirtesnė komanda.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jan 25, 2013, 5:46 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:06 AM

Penktadieniį kauniečiai 99:78 (24:18, 29:20, 25:17, 21:23) sutriuškino Talino „Audentes“ ekipą.

„Šiame turnyre kiekvienos rungtynės - kaip finalas. Šiandien nebuvome nusiteikę kautis iš paskutiniųjų su estais, nes, matyt, atpalaidavo labai lengva CSKA pergalė“, - apie susitikimą su „Audentes“ kalbėjo T. Masiulis.

„Žalgirio“ komanda penktadienio vakarą, 20 val. 15 min., susitiks su Maskvos CSKA komanda, užimančia pirmąją B grupės vietą.

„Manau, laimės ne daugiau jėgų išsaugojusi, o psichologiškai  tvirtesnė komanda. Pagrindinės mūsų užduotys bus sustabdyti greitąjį Maskvos ekipos puolimą ir neleisti įsibėgėti aukštaūgiams. Per šias rungtynes bandėme modeliuoti aikštės gynybą, kad varžovai būtų priversti mesti iš toli. Vaikinams sakiau, kad nieko nenutiks, jei ir nelaimėsime - saulė vis tiek patekės. Taip, esame mažesni ūgiu, bet dideli širdimi“, - kalbėjo „Žalgirio“ jaunių treneris T. Masiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.