EUROLYGA 2023

M. Gecevičius: „Apie rinktinę negalvoju, tačiau kvietimo neatsisakyčiau“

„Apie rinktinę tikrai negalvoju, nes sezonas labai ilgas ir sudėtingas visomis prasmėmis. Žinoma, jeigu kviestų, būtų malonu ir tikrai neatsisakyčiau. O kaip bus, priklauso nuo daug dalykų“, - krepsinis.net kalbėjo Pirėjo „Olympiakos“ marškinėlius vilkintis Martynas Gecevičius.

Pirėjo „Olympiakos“ komandoje rungtyniaujantis M. Gecevičius teigė, kad šiuo metu apie rinktinę negalvoja, tačiau jeigu būtų pakviestas – žaisti neatsisakytų.<br>M. Kulbis
Pirėjo „Olympiakos“ komandoje rungtyniaujantis M. Gecevičius teigė, kad šiuo metu apie rinktinę negalvoja, tačiau jeigu būtų pakviestas – žaisti neatsisakytų.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:41 PM

M. Gecevičius Lietuvos rinktinei nepadėjo Europos čempionate bei Londono olimpiadoje. Tuomet 24 metų 193 cm ūgio gynėjui treneris Kęstutis Kemzūra vietos nerado. 2012 metais Eurolygos čempionu tapęs M. Gecevičius nebuvo kviečiamas į rinktinės stovyklą.

„Šiemet jam neteko per daug žaisti, tačiau tai nebuvo pagrindinis apsisprendimo motyvas. Jo pozicijoje turime tikrai nemažai gerų žaidėjų. Sąraše nėra dar daug talentingų krepšininkų. Sakysime taip – tai mano vizija, mano pasirinkimas“, - praėjusių metų gegužės mėnesį apie M. Gecevičių lrytas.lt kalbėjo K. Kemzūra.

Iš K. Kemzūros Lietuvos rinktinės trenerio vairą perėmė Jonas Kazlauskas, kuris šalies nacionalinę komandą treniravo 1997-2001 metais. M. Gecevičiui dirbti su J. Kazlauskui neteko.

„Apie Kazlauską žinau tik iš kalbų. Tačiau, pavyzdžiui, Graikijos rinktinės ir „Olympiakos“ bet kam treniruoti neduoda. Sprendimas priimtas ir nereikia galvoti, geras jis ar ne. Reikia dirbti ir padaryti, kad jis būtų geras“, - krepsinis.net sakė M. Gecevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.