EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos ryte“ - vidurio puolėjas T. Lydeka

Vilniaus „Lietuvos ryto“ priekinei linijai - pastiprinimas. Sostinės komandoje iki sezono pabaigos rungtyniaus vidurio puolėjo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose rungtyniaujantis Tautvydas Lydeka. 29 metų 208 cm ūgio druskininkietis šį sezoną pradėjo Samaros „Krasnyje krylja” komandoje.

T. Lydeka jau trečiadienį taps Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėju.<br>G. Šiuparys
T. Lydeka jau trečiadienį taps Vilniaus „Lietuvos ryto“ žaidėju.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 12:21 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:48 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Per savo karjerą Ukrainoje, Graikijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje, Italijoje ir Rusijoje rungtyniavęs T. Lydeka profesionaliame Lietuvos klube žais pirmą kartą.

Karjeros pradžioje aukštaūgis metus žaidė antroje pagal pajėgumą šalies lygoje ir po sezono pakėlė sparnus į Ukrainą, kur du sezonus vilkėjo Dnepropetrovsko „Dnepr“ ekipos marškinėlius.

Ilgiausiai T. Lydeka rungtyniavo Italijos čempionate - atstovaudamas Kantu „Pallacanestro“ ir Pezaro „Scavolini“ ekipoms lietuvis per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 6 taškus ir atkovodavo po 5 kamuolius.

Praėjusią vasarą aukštaūgis persikėlė į Rusiją ir sukirto rankomis su Samaros komanda.

Šį sezoną T. Lydeka jau buvo susitikęs su Vilniaus „Lietuvos rytu“ - Jungtinės lygos mače sausį Samaroje lietuvis atakavo be klaidų, pelnė 10 taškų, atkovojo 5 kamuolius, o vilniečiai nusileido A grupės lyderiams 72:89.

Jungtinėje lygoje T. Lydeka šį sezoną per rungtynes pelno po 7 taškus, krepšį atakuodamas 75 proc. taiklumu, ir atkovoja po 3 kamuolius.

Vilniaus ekipoje T. Lydeka prisijungs prie jau ekipoje apsipratusių „centrų" - kroato Tomislavo Zubčičiaus ir amerikiečio Patricko O’Bryanto.

T. Lydeka į Vilnių atvyksta trečiadienį - reisu iš Maskvos 11 val. 40 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.