EUROLYGA

Lietuvos rinktinės tikslas Europos čempionate - pirmasis penketukas

Rudenį Slovėnijoje vyksiančiame Europos krepšinio čempionate Jono Kazlausko treniruojamos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės tikslas - patekti į pirmąjį penketuką. Taip nuspręsta po antradienį vykusio Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomojo komiteto posėdžio.

Artėjančiame Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės tikimąsi ne žemesnės nei 5-os vietos.<br>M. Kulbis
Artėjančiame Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės tikimąsi ne žemesnės nei 5-os vietos.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-26 19:07, atnaujinta 2018-03-11 00:26

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Lietuvos rinktinei žais B grupėje kartu Makedonija, Juodkalnija, Bosnija ir Hercegovina, Latvija bei Serbija.

Taip pat buvo suformuoti tikslai visoms Europos ir pasaulio čempionatuose šiemet dalyvausiančioms rinktinėms. Europos čempionate iš moterų rinktinės tikimasi 3-5 vietų. 16-mečiams, 18-mečiams ir 20-mečiams vaikinams Europos čempionatuose bei 19-mečiams pasaulio čempionate keliamas tikslas užimti 1-5 vietas, 19-metėms ir 20-metėms merginoms – patekti į ketvirtfinalį, 16-metėms — užimti 5-7 vietas, o Europos B divizione rungtyniausiančioms 18-metėms – 1-3 vietas.

Taip pat per posėdį buvo patvirtintas paskutinis šią vasarą žaisiančios rinktinės vyriausiasis treneris. Vykdomojo komiteto narių sprendimu 16-mečių vaikinų ekipą treniruos Robertas Giedraitis.

Be to, į LKF narius buvo priimti dar du klubai – Marijampolės „Mantinga“ ir Birštono „Jazz“.

Per posėdį LKF prezidentas Arvydas Sabonis pasiūlė suvienodinti prezidento kadenciją su olimpiniu ciklu. Nuspręsta parengti atitinkamą LKF įstatų pakeitimo projektą ir siūlyti jį tvirtinti LKF konferencijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.