EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ krepšininkai tebelaukia atlyginimų, kur dalis klubo akcijų – neaišku

Griūnant Vladimiro Romanovo imperijai Kauno „Žalgirio“ klubas vis dar svyruoja ant prarajos krašto. Krepšininkai yra maitinami pažadais ir laukia atlyginimų, o kam šiuo metu priklauso 75 procentai klubo akcijų – neaišku.

V. Romanovas yra pareiškęs, kad savo akcijų dalį perves veteranams V. Masalskiui ir M. Paulauskui, tačiau pastarasis tikina, kad niekas su juo apie tai konkrečiai nekalbėjo.<br>P. Mantautas
V. Romanovas yra pareiškęs, kad savo akcijų dalį perves veteranams V. Masalskiui ir M. Paulauskui, tačiau pastarasis tikina, kad niekas su juo apie tai konkrečiai nekalbėjo.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 6:12 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 10:44 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Situacija yra ta pati. Kol kas nieko nemoka. Laukiame ir tikimės, kad viskas bus gerai. Niekas nesako konkrečios datos ir žada, kad viskas baigsis gerai“, - LNK „Žinioms“ teigė „Žalgirio“ krepšininkas Darjušas Lavrinovičius.

Anksčiau V. Romanovas yra paskelbęs, kad turimus 75 procentus „Žalgirio“ akcijų perleidžia veteranams Vitoldui Masalskiui ir Modestui Paulauskui, tačiau pastarasis apie tai yra girdėjęs tik iš žiniasklaidos.

„Kol kas jokių akcijų neturiu. Konkrečiai nieko apie tai nekalbėjome. Kaip bus pasiūlytos akcijos, tada ir spręsiu. Reikia ir su šeima pasitarti, - teigė M. Paulauskas. - Norima per savivaldybę dalinti akcijas, kad viskas švariai vyktų, tačiau detalių aš nežinau.“

V. Romanovas apie akcijų perleidimą daug kalbėti nenorėjo ir teigė, kad viską derina V. Masalskis.

„Ten V. Masalskis kalbėjo, o ne aš. Aš jam pavedžiau darbus. Kai akcijos bus perleistos tada ir reikės kalbėti. Čia yra procesas ir aš jo nedarau“, - teigė V. Romanovas.

Šią savaitę Kauno savivaldybė skirstys biudžetą ir tada paaiškės, kokia pyrago dalis bus atriekta „Žalgirio“ klubui, kuris, pasak jo savininko, žaidėjams yra skolingas 25 milijonus litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.