EUROLYGA 2023

M. Pocius: „Atvyksiu į Kauną, nes pasiilgau sirgalių ir nuostabios atmosferos“

Traumuotas Madrido „Real“ gynėjas Martynas Pocius negalės padėti savo komandai ketvirtadienio rungtynėse „Žalgirio“ arenoje, bet kalbėdamasis su „Žalgirio radiju“ patvirtino, kad į Kauną tikrai atvyks.

Į karališkąjį Madrido „Real“ klubą M. Pocius (su kamuoliu) persikėlė 2011 m. vasarą, po dviejų metų praleistų „Žalgirio“ gretose.<br>„Getty Images“
Į karališkąjį Madrido „Real“ klubą M. Pocius (su kamuoliu) persikėlė 2011 m. vasarą, po dviejų metų praleistų „Žalgirio“ gretose.<br>„Getty Images“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 8:47 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:34 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Į karališkąjį Madrido „Real“ klubą M. Pocius persikėlė 2011 m. vasarą, po dviejų metų praleistų „Žalgirio“ gretose. Deja, šį sezoną gynėjui apkartino traumos. Dabar sportuoti M. Pocius negali dėl blauzdikaulio stresinio lūžio.

„Gaila, jog negalėsiu rungtyniauti „Žalgirio“ arenoje. Į Kauną norėjosi sugrįžti ne tik pasėdėti ant suolo. Pasiilgau ir sirgalių, ir nuostabios atmosferos, bet yra kaip yra, nieko dabar negaliu pakeisti“, - „Žalgirio radijui“ sakė M. Pocius.

Pokalbyje su „Žalgirio radijo“ laidos vedėjais M. Pocius ne tik svarstė savo buvusio klubo galimybes žengti tolyn Eurolygoje, bet ir atskleidė gero „Real“ žaidimo priežastis. Martynas taip pat pasidalino mintimis apie Rudy Fernandezo laukiantį pasitikimą bei kitus aktualius dalykus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.