EUROLYGA 2023

M. Pocius: „Įbauginau R. Fernandezą, kad Kaune jam blogai baigsis“

Į Kauną atskrido Madrido „Real“ komanda, kuri ketvirtadienį Eurolygos „Top 16” etapo rungtynėse kovos su Kauno „Žalgirio“ ekipa. Kartu su „Real“ krepšininkais atvyko ir Martynas Pocius, negalintis rungtyniauti dėl traumos.

M. Pocius „Žalgirio“ ir „Real“ dvikova Kaune tik stebės – krepšininkas negali žaisti dėl traumos.<br>L. Pileckas
M. Pocius „Žalgirio“ ir „Real“ dvikova Kaune tik stebės – krepšininkas negali žaisti dėl traumos.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Mar 7, 2013, 8:51 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:06 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Atvykau palaikyti komandos. Tačiau ne paslaptis, kad norėjosi grįžti į Lietuvą. Pabūsiu čia porą dienų, nes noriu aplankyti tėvus, reikia sutvarkyti keletą reikalų. Į Ispaniją skirsiu savaitgalį“, – teigė M. Pocius.

Apie kojos traumą krepšininkas kalbėti neskubėjo. Situacija ims aiškėti tik po kovo 20 dieną atliktų tyrimų, kai gydytojai pasakys, kaip sekasi gyti. Medikai prognozuoja, kad stresinis blauzdikaulio lūžis išgis per šešias ar aštuonias savaites.

Tačiau M. Pocius laiko veltui leisti nežada. Krepšininkas stebės komandos treniruotes ir pats sportuos treniruoklių salėje.

Pasak M. Pociaus, ekipos krepšininkų nuotaikos geros, nes komanda nebejaučia spaudimo.

„Jaučiamės laisvai, bet nesame atsipalaidavę. Bus įdomu rytoj, nes rungtynės bus geros“, – kalbėjo M. Pocius.

Kalbėdamas apie dabartinę „Žalgirio“ padėtį, M. Pocius apgailestavo dėl susidariusios finansinės situacijos ir nežinomybės.

Krepšininkui gaila, kad sezoną puikiai pradėjusiems „Žalgirio“ krepšininkams žaisti trukdo su krepšiniu nesusiję dalykai. M. Pociaus manymu anksčiau ar vėliau esamos problemos išsispręs ir klubas galės pabaigti sezoną taip pat gerai, kaip ir pradėjo.

Paklaustas apie Rudy Fernandezo ir Pauliaus Jankūno konfliktą per paskutines rungtynes M. Pocius neslėpė šypsenos. Dėl konflikto krepšininkas kaltina prasiveržusias vyriškas emocijas, tačiau mano, kad dėl to žaidimas bus tik geresnis.

„Prigąsdinau Rudy, kad Kaune jam gali būti blogai. Tačiau visi puikiai suprantame, kad nuo sirgalių emocijų žaidimas būna tik geresnis. Žinoma, kad į jį reaguos švilpimu, tačiau yra, kaip yra. Juk neužmuš. Viskas buvo ne dėl kažkokios nepagarbos, o tik paprasčiausios emocijos“, – juokėsi M. Pocius.

Paklaustas apie Lietuvos krepšinio rinktinę M. Pocius neslėpė noro žaisti. Tačiau krepšininką neramina jo sveikatos būklė.

„Žiūrėsim pagal sveikatą. Jei sveikata leis, tada tikrai žaisiu“, – žadėjo M. Pocius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.