EUROLYGA 2023

R. Fernandezas: „Ne visi Lietuvos sirgaliai yra tokie, kaip tie du“

Po incidento Kaune pirmą kartą su žiniasklaida bendravęs Rudi Fernandezas padėkojo visiems aplinkiniams, kurie jį palaikė trumposiomis SMS žinutėmis bei socialiniuose tinkluose.

R. Fernandezas teigė, kad negalima susidaryti klaidingo įspūdžio apie visos šalies krepšinio sirgalius iš dviejų tipų elgesio.<br>M. Kulbis
R. Fernandezas teigė, kad negalima susidaryti klaidingo įspūdžio apie visos šalies krepšinio sirgalius iš dviejų tipų elgesio.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2013, 11:22 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:32 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Krepšininkas pokalbį su žurnalistais išplatino „Facebook“ socialiniame tinkle, savo paskyroje.

„Man viskas gerai. Džiaugiuosi, kad nenukentėjau labiau. Šis įvykis nėra malonus. Žmonės turi suprasti, kad krepšinis negali būti toks „nešvarus“. Tokie dalykai neturi pasikartoti.

Dėl tų dviejų elgesio žmonės neturi galvoti, kad visi Lietuvos sirgaliai yra tokie. Taip nėra. Visų rungtynių metu vyrauja įtampa, bet visuomet buvau gerbiamas. Tai svarbiausias dalykas man. Viskas įvyko dėl tu dviejų ir mano sudaryto įvaizdžio. Tikiuosi, kad žurnalistai manęs nepeiks, nes šiuo metu man ne itin gerai sekasi. Norėčiau dar kartą padėkoti tiems, kurie mane palaiko ir palaikys“, – kalbėjo krepšininkas.

Ketvirtadienį vakare neblaivūs broliai Nauris ir Normundas Maciai po rungtynių užpuolė Madrido „Real“ žaidėją Rudy Fernandezą bei sumušė aršuolius bandžiusį sulaikyti ispanų apsaugininką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.