EUROLYGA 2023

V. Romanovo jau nedomina krizė „Žalgiryje“

Nuo 2009-ųjų Kauno „Žalgirio“ klubą valdęs Vladimiras Romanovas nesidomi Lietuvos čempionų reikalais. Pirmadienį „Žalgirį“ paliko legionierius Tremmellas Dardenas ir vis daugiau klaustukų kybo virš kitų užsieniečių pavardžių, tačiau V. Romanovas pasakyti, kas vyksta „Žalgiryje“, negali.

V. Romanovas tikina, kad nesidomi „Žalgirio“ reikalais.<br>P. Mantautas
V. Romanovas tikina, kad nesidomi „Žalgirio“ reikalais.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 9:39 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:19 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Aš nežinau, kas ten vyksta. Aš atsistatydinau ir nieko nežinau. Nelabai domiuosi klubo reikalais“, - lrytas.lt teigė V. Romanovas.

V. Romanovas yra pareiškęs, kad neketina dalyvauti klubo valdyme ir bus tik rėmėjas, tačiau paklaustas apie pagalbą „Žalgiriui“ nukirto: „Tai jau mano reikalas.“ 

Apie paramą Kauno „Žalgirio“ klubui ne kartą kalbėjęs sporto mecenatas Antanas Guoga savaitgalį atskleidė, kad pasiūlė savo pagalbą Kauno ekipai, tačiau ši atsisakė.

„Yra rimta verslininkų grupė, kurie nori dalyvauti, bet jei nėra noro iš kitos pusės...“, - anksčiau teigė A. Guoga, kuris patikino, kad V. Romanovas tik apsimeta nedalyvaujantis „Žalgirio“ valdyme.

„Faktas, kad šiandien V. Romanovas kontroliuoja komandą - tai rodo ir akcijų kontrolė. Jo lojaliausi žmonės jam tarnauja ir vykdo jo nurodymus. Jie yra ištikimi (V. Romanovui) žmonės ir įsivaizduoja, kad viską sutvarkys.

Jų noras yra susirasti rėmėjus, atiduoti pinigus V. Romanovui ir juos padalinti kam reikia“, - kalbėjo A. Guoga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.