EUROLYGA 2023

Širdgėlos kamuojami broliai Maciai Maskvoje liejo ašaras

„Labai širdį skauda. Tikrai išgyvename“, - žinią apie Eurolygos skirtas sankcijas išgirdęs kalbėjo vienas iš brolių Macių - Nauris. Penktadienį Eurolyga informavo, kad Kauno „Žalgiriui“ dėl brolių Macių išpuolio prieš Rudy Fernandezą skiriama 25 tūkstančių eurų bauda, o broliams visam gyvenimui uždrausta lankytis Eurolygos ir Europos taurės rungtynėse.

Broliai Maciai tiki, kad CSKA klubas padės jiems patekti į Eurolygos rungtynes su „Žalgiriu“<br>V. Ščiavinskas
Broliai Maciai tiki, kad CSKA klubas padės jiems patekti į Eurolygos rungtynes su „Žalgiriu“<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 5:44 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:14 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Nemėginsime kovoti. Mums nereikia to daryti. Jeigu Lietuva norės, tai mes važiuosime ir žiūrėsime „Žalgirio“ rungtynes, jeigu nenorės, tai irgi suprasime“, - „Lietuvos ryto“ televizijai kalbėjo N. Macius, kuris su broliu Maskvoje, kur laukė „Žalgirio“ rungtynių su CSKA komanda, sužinojo naujienas iš Eurolygos.

N. Macius vylėsi, kad rusai įleis neseniai Lietuvos pilietybę gavusius prisiekusius krepšinio aistruolius į areną ir nepaisys Eurolygos nurodymų.

„Nežinau, ar įleis į areną, tačiau pakalbėsime su Vladimiru Gomelskiu (krepšinio komentatorius. - Red.), kuris yra geras mūsų draugas, ir Andrejumi Vatutinu (CSKA klubo prezidentas. - Red.). Jeigu mus įleis dabar, tai įleis ir Kaune. Juk jeigu leidžia maskviečiai, tai lietuviai negali neįleisti. Jeigu Lietuva vis tiek atsisakytų, nesuprasčiau, koks čia patriotizmas“, - teigė vienas iš brolių.

Lietuvoje viešai Kauno „Žalgirio“ klubo ir visų krepšinio gerbėjų atsisakė broliai buvo užsiminę, kad atidarys specialią sąskaitą, skirtą apmokėti „Žalgiriui“ skirtą baudą. Jie šios idėjos neišsižada ir dabar.

„Atidarysime sąskaitą. Viską padarysime, ką galime. Jeigu visi lietuviai padės, tada bus labai gerai“, - kalbėjo N. Macius, kuris pareiškė, kad tokia griežta bauda skirta ir dėl to, kad Lietuva mažesnė už Ispaniją.

„Yra mažos šalys, kaip Lietuva ir tokios didelės, kaip Ispanija. Mums labai sunku šiuo aspektu. Mus labiau kontroliuoja. Ką nori, tą su mumis daro, - teigė N. Macius. - Supraskite, nenorėjo brolis taip padaryti. Dabar jau nieko nepakeisi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.