EUROLYGA 2023

Tarp geriausių jaunųjų Europos puolėjų – A. Sabonio sūnus Domantas (video)

Legendinio krepšininko Arvydo Sabonio sūnus Domantas įtrauktas į jaunųjų Europos sunkiojo krašto pozicijos žvaigždžių sąrašą. Rusijos portalas sports.ru sudarė sąrašą, kuriame nurodė, jų manymu, geriausius šios pozicijos krepšininkus. Tarp jų atsirado ir šešiolikmetis 205 cm ūgio Domatnas Sabonis, žaidžiantis vidurio puolėjo pozicijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2013, 11:39 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:33 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Jeigu A. Sabonis būtų paklausęs amerikiečių skautų 90-iais ir pasirūpinęs Lietuvos ateitimi, dabar dažniau girdėtume apie jo vaikų krepšinio sugebėjimus. Tačiau A. Sabonis turi tik tris vaikus ir tik vienas iš jų pradeda žaisti aukščiausiame lygyje. Domandas yra labai geras vidurio puolėjas, tačiau jam greitai reikės palikti šią poziciją ir sunkiuoju kraštu. Kita vertus, nesvarbu kokioje pozicijoje žaistų Domantas. Dėl jo ateities ir žvaigždės statuso galime būti ramūs“, - rašo Rusijos portalas, pagyręs šiame sezone Malagos „Clinicas Rincon“ ekipai atstovaujantį lietuvį.

Į sąrašą taip pat pateko latvis Davisas Bertanis, ispanas Nikola Mirotičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.