EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ svarbiau nei duobėtos Kauno gatvės

Kauno „Žalgiris“ sulauks menkučio gelbėjimosi šiaudo. Kauno savivaldybė ketvirtadienį nusprendė skirti 2 mln. litų finansinių sunkumų prispaustam klubui.

42,33 proc. balsavusiųjų įsitikinę, kad naudingiau savivaldybės pinigus skirti finansinių sunkumų purtomai komandai.<br>P. Mantauto nuotrauka iš archyvo
42,33 proc. balsavusiųjų įsitikinę, kad naudingiau savivaldybės pinigus skirti finansinių sunkumų purtomai komandai.<br>P. Mantauto nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 3:14 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:08 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Nuo sezono pradžios atlyginimų negaunantys „Žalgirio“ krepšininkai gelbėjasi ultimatumais - negaus pinigų, nežais. Tačiau ar milijoninius kontraktus gaunančių žaidėjų pyktį ir neviltį numalšins tokia finansinė injekcija?

Kalbama, kad 2 mln. litų užtenka padengti tik vieno mėnesio visų komandos žaidėjų atlyginimus.

Ne visi kauniečiai patenkinti Kauno savivaldybės dosnumu. Dėl duobėtų Kauno gatvių pašiurpę ir savo automobilius apraudantys Kauno miesto vairuotojai piktinasi - 2 mln. litų užlygintų žiojėjančias miesto gatves.

Lrytas.lt surengtoje apklausoje „Kam Kauno valdžia turėtų skirti milijonus: „Žalgirio“ krepšinio komandai ar duobėtoms miesto gatvėms lopyti?“ rezultatai rodo, kad 42,33 proc. apklausos dalyvių (489 balsavusieji) įsitikinę, kad naudingiau savivaldybės pinigus būtų skirti krepšinio komandai.

Tuo tarpu, 37,39 proc. apklausoje dalyvavusių žmonių (433 balsavusieji) mano, kad klubui skirti pinigai būtų naudingesni Kauno gatvėms tvarkyti, nes mieste jau baisiau nei bet kuriame šalies užkampyje.

7,7 proc. (90 balsavusieji) mano, kad pinigus reikia investuoti ne į krepšinį ar gatvių lopymą, o skirti daugiau dėmesio švietimui bei kultūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.