EUROLYGA 2023

Iš V. Gomelskio lūpų - palaikymo žodžiai V. Romanovui

Rusijos portalo sovsport.ru apžvalgininkas Vladimiras Gomelskis pareiškė, kad nesupranta lietuvių nepasitenkinimo Vladimiro Romanovo veiksmais, lėmusiais finansinę Kauno „Žalgirio“ krizę. Jungtinės lygos lyderius apžvelgdamas V. Gomelskis kritikos pažėrė ne tik nuogąstaujantiems lietuviams, bet ir „Žalgirio“ sirgaliams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 10:09 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:03 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Požiūris į jį patį (V. Romanovą. - Red.) Lietuvoje neigiamas. Mane stebina – visą tą laiką, kol valdė „Žalgirį“, Vladimiras komandai asmeninių pinigų negailėjo. Ir beatodairiška kritika manęs niekada nežavėjo. „Jis aferistas, - šaukė lietuviai. - Jis vagia pinigus.“ Tai yra, vagia iš savęs? Idiotizmas“, - rašė apžvalgininkas.

„V. Romanovas sirgalių paprašė prisidėti prie klubo išlaikymo. Už tai jis sulaukė keleto litų ir daug replikų jo atžvilgiu. Iš tiesų, sirgalių reakcija – keista. Juk Lietuvoje „Žalgiris“ - krepšinio simbolis, - svarstė V. Gomelskis. - Tai buvo V. Romanovo pagalbos šauksmas. Ir tas šauksmas nebuvo išgirstas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen