EUROLYGA 2023

Saldus L. Jameso gyvenimas: kaip milijonus leidžia NBA žvaigždė

Aikštėje „Miami Heat“ lyderis LeBronas Jamesas tampa geriausiu pasaulio atletu. Už jos – jis turi galimybę uždirbti milijardą JAV dolerių, pasirašydamas sutartis su garsiausiomis pasaulio kompanijomis ir investuodamas savo pinigus.

LeBronas ir Savannah kartu nuo mokyklos laikų. Jie turi du vaikus.<br>AP
LeBronas ir Savannah kartu nuo mokyklos laikų. Jie turi du vaikus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 10:08 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:03 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

28 metų 203 cm ūgio puolėjas gali mėgautis naujutėlaičiais automobiliais, prabangiais namais ir vardiniais, garsiausių dizainerių drabužiais. Tačiau nepamiršta ir savo šeimos.

Pažvelkime, kas L. Jamesui krauna didžiausius turtus?

92 mln. JAV dolerių jis uždirbo per savo karjerą NBA, tačiau didžioji jo turto dalis gauta ne už veiklą aikštėje.

L. Jamesas – verslo gigantų „McDonald's“ ir „Samsung“ reklaminis veidas. Iš šių kompanijų pernai jis uždirbo 33 mln. JAV dolerių (dukart daugiau nei jo atlyginimas NBA).

Jis taip pat turi 7 metų 93 mln. JAV dolerių vertės kontraktą su „Nike“. L. Jamesas – itin geidžiamas sporto įnventoriaus gamintojų.

„Forbes“ paskaičiavo, kad prisijungęs prie „Heat“ L. Jamesas klubo savininkui Mickey Arisonui uždirbo 111 mln. JAV dolerių.

Šis krepšininkas yra ir geras verslininkas. Jis turi „Liverpol“ futbolo klubo akcijų. „Jis išmano finansinius reikalus“, - taip L. Jamesą apibūdino vienas turtingiausių pasaulio žmonių Warrenas Buffetas.

Ši savybė leido krepšinio žvaigždei įsigyti ne vieną prabangų „žaisliuką“. Jis su komandos draugu Dwyane'u Wade'u turi to pačio modelio „Porsche“ automobilius. Šią vasarą L. Jamesas kartu su bičiuliais surengė kelionę prabangiais automobiliais.

Prisijungęs prie „Heat“, jis nusipirko 9 mln. JAV dolerių vertės namą prestižiniame Coconut Grove rajone Majamyje. Jam priklauso 35 tūkst. kvadratinių pėdų ploto kompleksas Akrone, kuriame yra boulingas ir kirpykla.

Prabangūs pirkiniai yra skirti ne tik pačiam L. Jamesui. Savo širdies draugei Savannai Brinson jis nupirko 300 tūkst. JAV dolerių vertės sužadėtuvių žiedą.

LeBronas ir Savannah - kartu nuo mokyklos laikų. Jie turi du vaikus.

Jei krepšininko paskyra socialiniame tinkle „Twitter“ nemeluoja, jis gyvena ramų šeimyninį gyvenimą. Tik pergalės atveju LeBronas leidžia sau pašėlti. Krepšininkas stengiasi nepatekti į geltonuosius puslapius.

L. Jameso šlovė ir sėkmė priklauso nuo svarbiausio dalyko – jo žaidimo. Neseniai jis buvo išrinktas ir metų sportininku. Savo darbą jis išmano puikiai.

2012-aisiais L. Jamesas iškovojo NBA čempiono žiedą, o jo asmeninė statistika buvo viena geriausių – vidutiniškai 27 taškai, 8 atkovoti kamuoliai ir 7 rezultatyvūs perdavimai per rungtynes. Po mėnesio jis su JAV rinktine tapo olimpiniu čempionu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.