EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas išleistas iš Čikagos ligoninės

„Toronto Raptors“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas rungtynėse su „Chicago Bulls“ patyrė kaklo traumą ir buvo išvežtas į ligoninę. Po išsamių tyrimų medikai jį išleido iš ligoninės ir krepšininkas galėjo grįžti į Torontą.

J. Valančiūnas paleistas iš ligoninės.<br>AP
J. Valančiūnas paleistas iš ligoninės.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-11 00:10, atnaujinta 2018-03-08 12:06

Čia jo taip pat dar lauks vietos gydytojų apžiūra.

Lietuviui labai nepasisekė paskutinėmis mačo sekundėmis - dėl kamuolio kovojęs J. Valančiūnas susidūrė su komandos draugu Rudy Gay, kuris netyčia aukštaūgiui pataikė į kaklą.

Lietuvis kurį laiką pagulėjo ant parketo, vėliau dar suspėjo atsistoti ir bandė kovoti dėl kamuolio po paskutinio netaiklaus „Bulls“ gynėjo N. Robinsono metimo.

Nuaidėjus finalinei sirenai J. Valančiūnas atsarginių žaidėjų suolelį pasiekė susiėmęs už kaklo, vėliau jam buvo uždėtas įtvaras.

Krepšininkas iš aikštės buvo išvežtas medikų ir nugabentas į ligoninę, kur jam atlikti tyrimai. Komandos gydytojas vėliau informavo, kad trauma nėra labai rimta. Tačiau trečiadienio naktį J. Valančiūnas praleido Čikagos ligoninėje.

J. Valančiūnas rungtynes pradėjo starto penkete - per 23 minutes pelnė 8 taškus (2/3 dvit., 4/4 baudų), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė vieną kamuolį, du kartus suklydo, blokavo varžovo metimą ir penkis kartus prasižengė. Du taškus aukštaūgis pelnė itin efektingai - įpusėjus ketvirtajam kėliniui J. Valančiūnas įsiveržė į baudos aikštelę ir, nepabūgęs varžovo, įkrovė kamuolį iš viršaus. 

„Toronto Raptors“ išvykoje 101:98 (31:22, 23:28, 27:18, 20:30) palaužė „Chicago Bulls“ ekipą.

Manoma, kad kitą mačą penktadienį vėl su ta pačia „Chicago Bulls“ lietuvis turėtų praleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.