EUROLYGA 2023

„Raptors“ nori į klubą privilioti Ph. Jacksoną

Jono Valančiūno ir Lino Kleizos atstovaujamas „Toronto Raptors“ klubas nori prisivilioti legendinį NBA trenerį Philą Jacksoną. Pranešama, kad „Raptors“ 67 metų strategui, kuris su „Bulls“ ir „Lakers“ komandomis vienuolika kartų laimėjo čempionų žiedus, administracijoje skirtų vadovaujančias pareigas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2013, 7:04 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:22 PM

Tokia žinia pasklido po to, kai „Raptors“ valdančios organizacijos „Maple Leafs Sports“ prezidentu tapo Timas Leiweke'as, palaikantis puikius ryšius su Ph. Jacksonu ir jo šeima.

T. Leiweke jau buvo susitikęs su strategu, tačiau teigė, kad pokalbis nebuvo apie Ph. Jacksono prisijungimą prie „Raptors“.

„Dar per anksti apie tai kalbėti. Aš neneigiu, kad mes esame geri draugai. Puikiai sutariu su jo sužadėtine“, - usatoday.com teigė T. Leiweke.

Jis jau turi numatęs didžiulius planus „Raptors“ klubui. T. Leiweke tvirtina, kad klubas turi siekti „Bulls“, „Knicks“, „Lakers“ ir „Heat“ komandų pavyzdžiu.

„Yra kalbų apie komandas, į kurias krepšininkai nenori eiti, nenori likti. Su tuo aš nesutinku“, - kalbėjo T. Leiweke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.