EUROLYGA 2023

M. Katelynas: „Džiaugiuosi, kad esame finale“ (video)

Vilniaus „Lietuvos rytas“ sėkmingai įveikė LKL pusfinalio seriją ir „Prienų“ komandą įveikė du kartus. Antrajame mače sostinės klubas varžovus palaužė 86:74, nors iki pat trečiojo kėlinio pabaigos rungtynių eiga klostėsi taškas į tašką.

M. Katelynas antrosiose pusfinalio rungtynėse pelnė 12 taškų.<br>M. Astrauskas
M. Katelynas antrosiose pusfinalio rungtynėse pelnė 12 taškų.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2013, 9:52 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:02 PM

Po rungtynių „Lietuvos ryto“ krepšininkai Renaldas Seibutis ir Mindaugas Katelynas pripažino, kad pergalė daug jėgų, o ją lėmė didesnė krepšininkų rotacija.

„Lietuvos ryto“ žaidėjas R. Seibutis: „Rungtynes vertinu gerai. Pirmi du kėliniai buvo pakankamai sudėtingi. Gal šiek tiek slėgė įtampa. Nuo mačo pradžios tikėjome savo pergale ir savo jėgomis. Žinojome, kad vienu metu kažkada ateis akimirka, kada palaušime „Prienus“.

Mūsų atsarginių suolelis „ilgesnis“, turėjome daugiau jėgų įrodėme savo pranašumą greitai atakuodami. Tai lėmė pelnytus taškus, įgijome persvarą ir ją išsaugojome. Paskutines kelias minutes paskubėjome, analizuosime savo klaidas, kad stabiliai rungtyniautume visas rungtynes", - po mačo rūbinėje teigė R. Seibutis.  

„Lietuvos ryto“ žaidėjas M. Katelynas: „Kaip ir tikėjomės, „Prienai“ atkakliai priešinosi, lengva tikrai nebuvo, varžovai kovojo iki pabaigos. Po pergalės Vilniuje žinojome, kad laukia dar sudėtingesnė kova Prienuose. Džiaugiuosi, kad laimėjome ir esame finale“, - po pergalės kalbėjo M. Katelynas.

LKL finalo serija, kurioje čempionų titulą gins Kauno „Žalgiris", prasidės jau kitą savaitę, antradienį, rungtynėmis Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.