EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas: „Bendraudamas su vaikais prisimenu jaunas dienas“

Vaikų ilgai lauktas akimirkas Jonas Valančiūnas atpirko su kaupu: Lietuvos krepšinio žvaigždė negailėjo mažyliams dėmesio, mielai su jais bendravo, pokštavo, atsakinėjo į jų kartais provokuojančius klausimus bei kartu fotografavosi. J. Valančiūnas tapo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ ambasadoriumi ir skatino pirkti tokio pat pavadinimo - „Gelbėkit vaikus“ saldainius.

J. Valančiūnas tapo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ ambasadoriumi.<br>J. Stacevičius
J. Valančiūnas tapo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ ambasadoriumi.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2013, 7:35 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:38 PM

Su vaikais 21-erių krepšininkais susitiko penktadienio popietę viename prekybos centre Vilniuje.

„Aš ne pirmą kartą dalyvauju tokio pobūdžio akcijoje, jau pernai prisidėjau prie „Gelbėkit vaikus“ organizacijos, nes aš esu neabejingas vaikams.

Su jais gerai sekasi bendrauti, kaip matote, šnekame, juokaujame, linksma. Patinka jų klausimai, jie daug geresni, nei žurnalistų (red. - šypsosi). Bendraudamas su vaikais prisimenu jaunas dienas“, - reginio metu žurnalistams kalbėjo „Toronto Raptors“ aukštaūgis.

Vaikai nesidrovėjo NBA žvaigždės, netrukus apsupo jį ratu ir pabėrė įvairiausių klausimų. J. Valančiūnas jautėsi atsipalaidavęs, šypsojosi ir kartais šmaikščiai atsakinėjo. Vienam berniukui, kuris prisipažino žaidžiantis futbolą, linkėjo įdėti daug pastangų, labai stengtis, jei nori tapti geru žaidėju.

Mergaitė siūlė krepšininkui suvalgyti visus indelyje esančius špinatus, tačiau Jonas neskubėjo pildyti jos noro, nors špinatai sveika, tačiau visų suvalgyti iškart negalima.

Berniukas paklausė, ar turi daug medalių, NBA krepšininkas atsakė, kad šiek tiek jau turi, bet nedaug, nes komandinėje sporto šakoje jų neiškovojama taip dažnai ir daug. Krepšininkas vaikams atsakė į klausimus apie ūgį, svorį ir netgi merginą.

„Smagu gauti iš jų piešinius su krepšininku ir užrašu „Jonas“. Stengiuosi pats vaikams kažką gero duoti, padėti. Noriu paskatinti visus žmones savo elgesiu būti neabejingiems vaikams“, - besibaigiant renginiui kalbėjo J. Valančiūnas.

Dalis sumos nuo parduotų saldainių „Gelbėkit vaikus“ bus skirta organizacijos globojamiems vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.