EUROLYGA 2023

„Clippers“ trenerį išmetė Ch. Paulo ambicijos

Viena iš priežasčių, kodėl „Los Angeles Clippers“ nepratęsė sutarties su treneriu Vinny Del Negro buvo įžaidėjo Chriso Paulo ambicijos, praneša CBS reporteris Kenas Bergeris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2013, 6:30 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:01 AM

Ne paslaptis, kad 28 metų 183 cm ūgio įžaidėjo nuomonė yra svarbi priimant sprendimus klube. Manoma, kad jo nepasitikėjimas treneriu buvo viena svarbiausių priežasčių priimant sprendimą atsisakyti stratego paslaugų.

Norėdami išlaikyti komandoje liepą laisvuoju agentu tapsiantį krepšininką „Clippers“ vadovai atsižvelgė į jo nuomonę ir nepasiūlė naujo kontrakto trejus metus komandoje dirbusiam V. Del Negro.

Treneriui koją kišo ir tai, kad „Clippers“ sezoną baigė jau po pirmojo atkrintamųjų varžybų rato, kai seriją iki keturių pergalių 2:4 pralaimėjo „Memphis Grizzlies“ krepšininkams.

Manoma, kad „Clippers“ savininkas Donaldas Sterlingas atsižvelgs į Ch. Paulo nuomonę ir ieškodamas komandai naujo stratego.

Vienas iš krepšininko favoritų - „Golden State Warriors“ trenerio asistentas Mike'as Malone, treniravęs Ch. Paulą „New Orlean Hornets“ klube.

„Clippers“ taikiklyje ir „Grizzlies“ strategas Lionelis Hollinsas.

Buvęs Ch. Paulo treneris Byronas Scottas šiuo metu neturi darbo ir taip pat gali būti kandidatu treniruoti „Clippers“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.