EUROLYGA 2023

B. Griner pirmosiose WNBA rungtynėse į krepšį įdėjo du kartus (video)

Brittney Griner jau debiutinėse WNBA lygos rungtynėse įrodė, kad ne veltui sulaukia susidomėjimo iš NBA klubų. 203 cm ūgio krepšininkė pelnė 17 taškų, atkovojo 8 kamuolius, blokavo keturis metimus ir net dvi atakas užbaigė dėjimais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 12:59 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:33 AM

Pirmojo WNBA šaukimo pastangų nepakako - „Phoenix Mercury“ komanda 80:102 nusileido „Chicago Sky“ krepšininkėms.

22 metų B. Grinner tapo trečiąja krepšininke, įdėjusi į krepšį WNBA rungtynėse. Iki šiol tai yra pavykę padaryti Candace Parker ir Lisai Leslie.

B. Griner gali tapti pirmąja krepšininke, rungtyniaujančia NBA lygoje. Atletiško sudėjimo mergina itin domėjosi „Dallas Mavericks“ savininkas Markas Cubanas. Jis su krepšininke net susisiekė per socialinį tinklą „Twitter“.

Kai NCAA „Final Four“ turnyre balandžio pradžioje B. Griner buvo dar karta išrinkta geriausia žaidėja, apie jos kėlimąsi į NBA ėmė trimituoti visa JAV žiniasklaida.

„Aš dabar keliauji į WNBA (moterų NBA). Tačiau jeigu gausiu galimybę, kodėl turėčiau atsisakyti jos? Tai būtų didelis įvykis, net jeigu ir nepatekčiau. Juk bent pamėginčiau“, - tąkart kalbėjo krepšininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?