EUROLYGA 2023

K. Kemzūra Lietuvoje konsultuos Filipinų rinktinę

Kęstutis Kemzūra dalysis patirtimi su Filipinų krepšinio rinktine. Ši komanda jau kitą savaitę atvyks į Lietuvą, kur ne tik surengs poros savaičių trukmės treniruočių stovyklą, bet ir sužais rungtynes. Buvęs Lietuvos krepšinio rinktinės strategas prižiūrės visą treniruočių procesą ir dalys patarimus 2013 metų Azijos krepšinio čempionatui besiruošiančiai ekipai.

K. Kemzūra konsultuos Filipinų rinktinę, tačiau paklaustas, ar vėliau gali pasirašyti kontraktą, atsakė, kad ne.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
K. Kemzūra konsultuos Filipinų rinktinę, tačiau paklaustas, ar vėliau gali pasirašyti kontraktą, atsakė, kad ne.<br>G. Šiupario nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 12:40 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:26 AM

„Pabūsiu su komanda ir ją konsultuosiu“, - portalui lrytas.lt teigė K. Kemzūra.

Paklaustas, ar šios stovyklos metu Filipinų krepšinio federacija planuoja pasirašyti sutartį su treneriu, K. Kemzūra buvo kategoriškas: „Ne“.

Filipinų rinktinė Lietuvoje viešės birželio 2-16 dienomis. Birželio 11 dieną Klaipėdoje numatomos rungtynės su Lietuvos jaunimo (iki 20 metų) rinktine.

Filipinų rinktinė Azijos krepšinio čempionate yra penkiskart laimėjusi aukso medalius. Dukart iškovojo sidabrą ir kartą bronzą. Tačiau paskutinis laimėjimas pasiektas 1986 metais, kuomet komanda lipo ant nugalėtojų pakylos.

Filipiniečiai keturiskart dalyvavo pasaulio krepšinio čempionate ir savo sąskaitoje turi bronzos medalį, kurį laimėjo 1954-aisiais.

Per septynis apsilankymus olimpiadose jie medalių neiškovojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.