EUROLYGA 2023

A. Bagatskis žada kovą prieš „braliukus“

Ainaras Bagatskis puikiai pažįsta Lietuvos krepšinį. 2005-2006 metais jis žaidė Kauno „Žalgiryje“, o vėliau dalį sezono jį ir treniravo. Žinios apie lietuvišką krepšinį jam turėtų praversti Europos čempionate - jau ketvirtą vasarą Latvijos rinktinę treniruojantis A. Bagatskis B grupėje kovos ir su Jono Kazlausko treniruojama Lietuvos nacionaline komanda.

A. Bagatskis Latvijos rinktinę treniruoja jau trečią vasarą.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
A. Bagatskis Latvijos rinktinę treniruoja jau trečią vasarą.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 5:25 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:09 AM

Sparčiai karjeros laiptais lipantis 46-erių latvis šį sezoną su Kijevo „Budyvelnik“ užsitikrino vietą Eurolygoje, o Kijevo klubo direktorius Gediminas Navikauskas tvirtina, kad A. Bagatskis neslepia ambicijų Europos čempionate ir ateityje turėtų tapti elitiniu treneriu.

Ainaras yra tikrai geras treneris, kuris dar ne vieną nustebins. Po ketverių - penkerių metų tikrai minėsite šiuos mano žodžius.

Beje, galiu iš anksto įspėti lietuvius, kad įveikti Latvijos rinktinę Europos čempionate nebus taip lengva, kaip galbūt atrodo. Latviai turi labai daug ambicijų.

„Prieš „braliukus“ tikrai kausimės“, - juokaudamas vis žada ir A. Bagatskis“, - „Lietuvos rytui“ pasakojo G. Navikauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.