EUROLYGA 2023

Pristatyto Europos čempionato himno vaizdo klipo kulminacijoje - staigmena žaidėjams (video)

2013 metų Europos čempionato Slovėnijoje organizatoriai pristatė oficialų turnyro himno vaizdo klipą.

Kai kuriems „Youtube“ komentatoriams labiau patiko lietuvių prieš dvejus metus kurtas himnas ir jo vaizdo klipas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Kai kuriems „Youtube“ komentatoriams labiau patiko lietuvių prieš dvejus metus kurtas himnas ir jo vaizdo klipas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2013, 12:40 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:55 PM

Jame iliustruojama, kaip rinktinės sirgaliai vieną dieną galėjo pasijusti nacionalinės komandos nariais. Jie dalyvavo susitikime su trenerių štabu, leido laiką su Jaka Lakovičiumi bei Edo Muričiumi, analizavo varžovų žaidimą, turėjo fizinio parengimo treniruotę ir žaidė tarpusavyje.

Būtent treniruočių pobūdžio aistruolių ir rinktinės atstovų rungtynės tampa vaizdo klipo kulminacija - nuleidžiama juoda nedidelės salės uždanga ir pasirodo po juoda skraiste pasislėpusi triukšmingų gerbėjų tribūna.

„Jaučiu jėgą savo sieloje, mano širdis plaka krepšinio ritmu. Pajauskite mūsų visų slovėnų širdies ritmą“, - dainuojama Zorano Predino ir „CoverLover“ grupės kūrinyje.

Vaizdo klipo kūrėjai norėjo parodyti, kokie svarbūs rinktinei yra jos sirgaliai ir kokie jie išskirtiniai visame Europos kontekste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.