EUROLYGA 2023

D. Lavrinovičius – nežinioje

Darjušas Lavrinovičius mėgaujasi atostogomis ir neskuba priimti svarbių sprendimų. 33 metų aukštaūgis dar nežino, kur tęs klubinę karjerą ir ką darys dėl nacionalinės komandos.

D. Lavrinovičius neturi sveikatos problemų, bet ar prisijungs prie rinktinės, dar nežino.<br>G. Šiupario nuotr.
D. Lavrinovičius neturi sveikatos problemų, bet ar prisijungs prie rinktinės, dar nežino.<br>G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Jul 5, 2013, 5:05 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:48 PM

„Dar nieko nenusprendžiau. Apie pasiūlymus taip pat nieko nežinau“, - paklaustas apie tai, ar galvoja likti Kauno „Žalgiryje“, portalui lrytas.lt sakė D. Lavrinovičius.

Ne ką aiškesnė situacija ir su Lietuvos rinktine. Nors į pirmąją stovyklą Palangoje krepšininkai rinksis liepos 15-ąją, brolis kol kas neskuba.

„Dar nieko nežinau ir neapsisprendžiau. Yra dar daug laiko“, - likus 10 dienų iki pasirengimo pradžios tikino D. Lavrinovičius.

Beje, gegužės pabaigoje spaudos konferencijoje rinktinės treneris Jonas Kazlauskas, kalbėdamas apie sveikatos problemų turinčius kandidatus, minėjo, jog šiokių tokių klausimų gali būti ir dėl brolių Lavrinovičių.

Pats D. Lavrinovičius tikina, kad sveikatos problemų neturi.

„Esu visiškai sveikas ir viskas tvarkoje“, - portalui lrytas.lt patikino vienas iš penkiolikos į pagrindinį kandidatų sąrašą įtrauktų žaidėjų.

Bet kokiu atveju, D. Lavrinovičius artimiausiu metu teks pasukti galvą. Komandos rikiuoti gretas kitam sezonui įsibėgėja būtent liepą, o pirmoji rinktinės stovykla - jau visai ant nosies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.