EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ kito sezono dėlionė: su R. Javtoku, P. Jankūnu, įžaidėju iš JAV ir kitais lietuviais

Europos žiniasklaidoje - naujienos apie Kauno „Žalgirį“. „EuroHoops“ šaltiniai praneša, jog po truputį ryškėja Lietuvos čempionų kontūrai.

R. Javtokas sutiktų likti Kaune su sąlyga, kad jo kito sezono kontraktas bus išskaidytas į du sezonus.<br>G. Šiupario nuotr.
R. Javtokas sutiktų likti Kaune su sąlyga, kad jo kito sezono kontraktas bus išskaidytas į du sezonus.<br>G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-06 00:07, atnaujinta 2018-03-04 21:32

Skelbiama, jog „Žalgiryje“ greičiausiai turėtų likti Robertas Javtokas. Vidurio puolėjas sutiktų pratęsti sutartį iki 2015 metų, o dabartinę algą, kurią uždirbtų kitą sezoną, išskaidytų į du sezonus.

Be to, didžiausią prioritetą „Žalgiris“ teikia P. Jankūno išlaikymui. „EuroHoops“ informuoja, kad kauniečiai ieškos rėmėjų idant išsaugoti komandos senbuvį ir vieną kertinių žaidėjų.

Taip pat rašoma, jog „Žalgiryje“ turėtų žaisti Tadas Klimavičius. Dėl sunkios traumos praėjusį sezoną ekipai jis praktiškai nepadėjo.

Pasak „EuroHoops“ šaltinių, „Žalgiris“ jau yra nusižiūrėjęs amerikietį įžaidėją. Esą jis sutiktų žaisti už 100 tūkstančių JAV dolerių per sezoną.

Likusią komandos dalį greičiausiai sudarytų Lietuvos krepšininkai ir jaunimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.