EUROLYGA 2023

K. Abdul-Jabbaras sumaišė su žemėmis D. Howardą

NBA legenda Kareemas Abdul-Jabbaras liko smarkiai nusivylęs geriausiu lygos „centru“ laikomo Dwighto Howardo pasirodymu „Los Angeles Lakers“ klube.

Legendinis K. Abdul-Jabbaras supyko ant D. Howardo.<br>AP
Legendinis K. Abdul-Jabbaras supyko ant D. Howardo.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2013, 10:34 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:44 AM

Pats 1975-1989 metais „Los Angeles Lakers“ garbę gynęs K. Abdul-Jabbaras negailėjo į „Houston Rockets“ persikėlusiam vidurio puolėjui kritikos.

„D. Howardas yra puikus faktą patvirtinantis pavyzdys, kad potencialas turi galiojimo laiką“, - visiškai sustojusį krepšininko progresą omenyje turėjo K. Abdul-Jabbaras.

„Jis bent jau būtų turėjęs kokį nors gerą judesį po krepšiu. O dabar, kai gauna kamuolį po krepšiu, Dieve mano, net nežino, ką su juo daryti. Dažniausiai visa tai baigiasi klaida – varžovas prieina ir perima iš jo kamuolį. Puolime jis nesuvokia, ką daryti. Ir visiškai nepadarė jokio progreso“, - D. Howardui kritikos negailėjo NBA legenda.

K. Abdul-Jabbaro manymu, „Los Angeles Lakers“ sirgaliai turėtų neskubėti ir kantriai stebėti klubo vadovų veiksmus ateityje ruošiantis gerokai sustiprinti sudėtį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.