EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ prezidento G. Vainausko ilgos kelionės Jungtinės lygos turnyre negąsdina

Lrytas.lt spec. korespondentė, Kazanė

G. Vainauskas iš „Lietuvos ryto“ varžovų išskyrė Kazanės „Uniks“ komandą.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
G. Vainauskas iš „Lietuvos ryto“ varžovų išskyrė Kazanės „Uniks“ komandą.<br>M. Kulbio nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Jul 14, 2013, 3:12 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:43 AM

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai sužinojo savo varžovus Jungtinės lygos turnyre. Sekmadienį Kazanėje ištraukus burtus vilniečiai pateko į A grupę, o „Neptūnas“ kartu su čempionės titulą ginsiančia Maskvos CSKA kovos B grupėje.

„Man atrodo, kad šiemet abi grupės yra panašios ir kova bus įdomi. Pernai viena grupė buvo gerokai stipresnė už kitą.

Pas mus bus daugiau tolimų kelionių, negu teko „Neptūnui“. Bet nieko nepadarysi. Mes jau ketvirtus metus žaidžiame šioje lygoje ir įpratome“, - lrytas.lt sakė „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas.

A grupėje „Lietuvos rytas“ varžysis su Talino „Kalev“, Sankt Peterburgo „Spartak“, Krasnojarsko „Jenisej“, Kazanės „Uniks“, Zgoželeco „Turow“, Krasnodaro „Lokomotiv“, „Doneck“, Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ir Nymburko ČEZ klubais.

„Mūsų grupėje stiprus bus „Uniks“ klubas. Ne veltui ir burtai vyko Kazanėje. Jie tikriausiai bandys kažką stiprinti. Taigi, svarbiausias varžovas mums bus „Uniks“. Tradiciškai stipri ir „Spartak“ komanda. O su visomis kitomis galima drąsiai kovoti.

B grupėje yra du rimti varžovai – CSKA ir Maskvos srities „Chimki“. Nors pastaroji nebus tokia stipri kaip pernai“, - kalbėjo G. Vainauskas.

B grupėje kovos „Astana“, Rygos VEF, Maskvos srities „Chimki“, Klaipėdos „Neptūnas“, „Minsk“, ekipa gavusi vardinį kvietimą, Mariupolio „Azovmaš“, Samaros „Krasnyje Krylja“, Maskvos CSKA ir Liubercų „Triumf“ komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.