EUROLYGA 2023

D. Lavrinovičius: „Kai Paulius patyrė traumą, neliko abejonių, kad mes su broliu reikalingi“

„Kai jautiesi nereikalingas treneriui – lengviau apsispręsti žaisti rinktinėje ar ne“, - ištarė Darjušas Lavrinovičius. Jam lengviau nebuvo. Jonas Kazlauskas jam pats paskambino ir pakvietė atvykti. Todėl puolėjas nuo pirmadienio dirba Lietuvos rinktinės treniruočių stovykloje Palangoje ir laukia atvykstančio brolio Kšištofo.

D. Lavrinovičius laukia į rinktinę atvykstančio brolio.<br>T. Mikalajūnas
D. Lavrinovičius laukia į rinktinę atvykstančio brolio.<br>T. Mikalajūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 7:33 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:00 AM

„Kai vertina ir dar kviečia į rinktinę – visada malonu atvykti. Nuo vaikystės čia buvo mano svajonė, pasididžiavimas. O dabar, kai Paulius Jankūnas gavo traumą, tai nekilo abejonių, kad mes su broliu esame reikalingi“, - sakė D. Lavrinovičius.

Kartu su J. Kazlausku 33 metų 212 cm ūgio puolėjas dirbo Maskvos CSKA komandoje.

„Jis moka psichologiškai palaikyti, nuteikti ir turi savo sistemą. Kai treneris turi savo sistemą, kiekvienam krepšininkui su juo lengviau dirbti. Tada kiekvienas žino ką daryti“, - aiškino krepšininkas.

Praėjusį sezoną su Kauno „Žalgiriu“ Lietuvos čempionu tapęs D. Lavrinovičius neslėpė, kad rudenį tikriausiai vilkės kitos komandos marškinėlius. Nors daugelis sako, kad rinktinė – galimybė sužibėti ir padaryti įspūdį aukšto lygio klubui, puolėjas nesitiki, kad dėl žaidimo nacionalinėje komandoje bus apibertas pasiūlymų gausa.

„Nemanau, kad tai pliusas. Esu žinomas, klubai žino mano galimybes, treneriai žino ką sugebu, nieko naujo rinktinėje neparodysiu. Nemanau, kad tai turės įtakos kontraktui. Kaip tik sezono metu pirmus mėnesius bus sunkiau. Svarbu negauti traumos, o kitą atlaikysiu“, - kalbėjo D. Lavrinovičius.

K. Lavrinovičius prie rinktinės turėtų prisijungti netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.