EUROLYGA 2023

Volgogrado klubas užsigeidė ne tik brolių Lavrinovičių, bet ir D. Songailos

Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ klubas toliau dairosi į Lietuvos krepšininkus. Ekipos prezidentas Dmitrijus Gerasimenka patvirtino, kad domimasi ir Dariumi Songaila.

D. Songaila kitą sezoną gali rungtyniauti Rusijoje.<br>R. Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
D. Songaila kitą sezoną gali rungtyniauti Rusijoje.<br>R. Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:24 PM

„R-Sport“ žurnalistams rusas prasitarė, kad jam itin imponuoja D. Songailos profesionalumas. 35-erių marijampolietis sužavėjo D. Gerasimenką savo žaidimu praėjusį sezoną „Donetsk“ gretose Ukrainoje.

Jungtinėje lygoje lietuvis vidutiniškai per 25 minutes rinkdavo 16,7 taško (56 proc. dvit.), sugriebdavo 6,5 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Krasnyj Oktiabr“ vadovas dar kartą patvirtino, kad vyksta derybos su Kšyštofu ir Darjušu Lavrinovičiais. Pasak D. Gerasimenkos, komanda neseniai susisiekė su lietuvių agentu ir laukia atsakymo.

„Komandoje kitą sezoną bus keletas patyrusių žaidėjų, įrodžiusių savo vertę ir galinčių padėti jaunimui“, - apie potencialius naujokus užsiminė D. Gerasimenka.

Visi išvardyti lietuviai atitiktų ruso apibūdinimą. „Krasnyj Oktiabr“ taip pat nusižiūrėjo keletą NBA vasaros lygoje žaidžiančių krepšininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.