EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas gali neberungtyniauti NBA vasaros lygoje

Puolėjas Jonas Valančiūnas – vienas realiausių kandidatų tapti naudingiausiu NBA Vasaros lygos žaidėju. Las Vegase jis pasirodė gerokai sustiprėjęs fiziškai, o statistikos vidurkiai – daugiau nei džiuginantys.

J. Valančiūnas per rungtynes vidutiniškai renka po 18,8 taško, atakuoja 56 proc. taiklumu ir per rungtynes po krepšiu nusiima po 10 kamuolių.<br>AP
J. Valančiūnas per rungtynes vidutiniškai renka po 18,8 taško, atakuoja 56 proc. taiklumu ir per rungtynes po krepšiu nusiima po 10 kamuolių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-20 11:24, atnaujinta 2018-03-02 21:25

21 metų 213 cm ūgio lietuvis per rungtynes vidutiniškai renka po 18,8 taško, atakuoja 56 proc. taiklumu ir per rungtynes po krepšiu nusiima po 10 kamuolių.

Jis ne tik naudodamasis fizine jėga skinasi kelią baudos aikštelės links, J. Valančiūnas demonstruoja ištvermingus judesius, galimybę įmesti „kabliu“, jis patobulino savo apgaulingų judesių arsenalą ir pamalonina akį sumaniais perdavimais.

Žinoma, tai tik Vasaros lyga, tačiau akivaizdu, kad J. Valančiūnas smarkiai žengė į priekį.

Ir tai gali būti viskas. „Toronto Raptors“ klubas gali sustabdyti jo kelionę Las Vegase, rašo nbssports.com.

„Raptors“ šeštadienį su „Phoenix Suns“ kovos dėl vietos pusfinalyje. Komandai liko daugiausia trejos rungtynes. Bet jei klubo vadovai iš Vasaros lygos išleis lietuvį – tikriausiai tik vienerios.

J. Valančiūnas likusią vasaros dalį praleis Europos čempionatui besirengiančios Lietuvos rinktinės stovykloje.

Krepšinio specialistai įsitikinę, kad žemyno pirmenybės J. Valančiūnui būtų daug geresnis išbandymas, nei žaidimas su berniukais Las Vegase.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.