EUROLYGA 2023

Las Vegase „Žalgiris“ nusižiūrėjo įžaidėją, Kaune lauks rinktinės kandidatų atsakymų

Kauno „Žalgirio“ vadovai savaitgalį grįžo iš Las Vegaso. Azartinių lošimų ir pramogų sostinėje jie nesilinksmino, o stebėjo NBA vasaros lygoje žaidžiančius krepšininkus. Grįžę su teigiamais įspūdžiais, „Žalgirio“ vadovai susidarė šiek tiek aiškesnį vaizdą, kaip rikiuoti gretas artėjančiam sezonui.

P. Motiejūnas atskleidė kelias kito sezono komandos komplektacijos detales.<br>P. Mantauto nuotr. iš archyvo
P. Motiejūnas atskleidė kelias kito sezono komandos komplektacijos detales.<br>P. Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

2013-07-22 16:01, atnaujinta 2018-03-02 20:16

„Radome, ko ieškojome, o dabar vedame derybas“, – portalui lrytas.lt pasakojo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Vasaros lygoje Lietuvos čempionų atstovų dėmesį labiausiai traukė įžaidėjai. „Žalgirio“ žaidimui kitą sezoną greičiausiai diriguos atakų organizatorius iš JAV.

Būsimi jo dubleriai – Adas Juškevičius bei kitą sezoną pagrindinėje sudėtyje tikrai žaisiąs Vytenis Čižauskas.

Labai realu, kad startinio penketo gynėjų grandį užpildys Lietuvos rinktinės kandidatas. Pavyzdžiui, vienas iš Martynų – Pocius arba Gecevičius.

„Jie mums tikrai įperkami, – neslėpė P. Motiejūnas. – Tik reikia žiūrėti į jų norus ir mūsų galimybes. Kiek žinome, jais domisi ir „Lietuvos rytas“, o kaip bus, parodys laikas.“

„Žalgirio“ vadovai pasiektų didelį laimėjimą, jei pavyktų išlaikyti Robertą Javtoką arba brolius Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius. Jie prisijungtų prie komandoje likusio Pauliaus Jankūno.

„Kalbamės, žiūrėsime, kaip bus, – sakė „Žalgirio“ vadovas. – Yra jų norai ir mūsų galimybės. Bandysime rasti kompromisą.“

Prie žinomų ir savo vertę įrodžiusių žaidėjų, Kauno klubas burs jaunus krepšininkus. Kai kurie jų jau nuo pirmadienio pluša su „Žalgrio“ treneriais bei ekipos senbuviais.

„Jaunimas pats turės įrodyti savo vertę. Viskas yra jų rankose. Konkurencija – didelė, o kas bus pasiruošęs ją atlaikyti, tas ir žais Žalgiryje“, – jokių garantijų jaunimui nedavė P. Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.