EUROLYGA 2023

Prancūzijos rinktinės kapitonas B. Diaw: Lietuva – tarp čempionato favoričių

Prancūzijos rinktinės kapitonas Borisas Diaw mano, jog Lietuvos rinktinė bus viena pavojingiausių varžovių 2013 metų Europos pirmenybėse Slovėnijoje.

B. Diaw mano, jog Lietuvos rinktinė bus viena pavojingiausių varžovių 2013 metų Europos pirmenybėse Slovėnijoje<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
B. Diaw mano, jog Lietuvos rinktinė bus viena pavojingiausių varžovių 2013 metų Europos pirmenybėse Slovėnijoje<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 3:03 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:46 PM

Po NBA finalo ir trumpų atostogų į „mėlynųjų“ treniruočių stovyklą atvykęs „San Antonio Spurs“ krepšininkas neslėpė, jog su Tony Parkeriu padarys viską, kad pagaliau taptų Europos čempionais, bet parsivežti auksą iš Slovėnijos nebus lengva.

„Bus daug sunkiau negu mano žmonės, išgirdę, jog neatvyks Gasolis (P.Gasolis – Ispanijos rinktinės lyderis), - antradienį žurnalistams Paryžiuje aiškino B.Diaw. - Turime Graikiją, kuri sustiprėjo palyginti su praėjusiais kartais. Yra Lietuva – labai jauna, bet toliau tobulėjanti ir turinti gerus aukštaūgius. Yra turkai, kurie gerai žaidžia kartu ir taip pat turės labai gerą komandą. Ir galiausiai Rusija, kurios vis dar negalima nurašyti. Vienu žodžiu – nebus lengva“.

Prancūzijos rinktinė 2011 metų Europos čempionate iškovojo sidabro medalius, finale nusileidusi Ispanijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.