EUROLYGA 2023

L. Kleiza pirmadienį Stambule bus pristatytas „Fenerbahce“ sirgaliams

Stambulo „Fenerbahce“ komanda oficialiai pranešė, kad pasirašė sutartį su Linu Kleiza, Nemanja Bjelica ir Luka Žoričiumi. Turkijos klubas penktadienį paskelbė, kad visi šie žaidėjai pirmadienį bus pristatyti sirgaliams Stambule.

L. Kleiza į Europą sugrįžta iš už Atlanto. Anksčiau jis atstovavo „Toronto Raptors“ klubui, tačiau šis panaudojęs Amnestijos taisyklę atsisakė lietuvio paslaugų.<br>T. Mikalajūno nuotrauka iš archyvo
L. Kleiza į Europą sugrįžta iš už Atlanto. Anksčiau jis atstovavo „Toronto Raptors“ klubui, tačiau šis panaudojęs Amnestijos taisyklę atsisakė lietuvio paslaugų.<br>T. Mikalajūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2013, 12:35 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:02 PM

Anksčiau L. Kleiza portalui eurohoops.net teigė, kad į Europą iš NBA sugrįžta laimėti Eurolygos turnyrą.

„Labai džiaugiuosi savo sugrįžimu į Europą. Turiu vieną didelį motyvą ir čia atvykstu dėl paprastos priežasties – laimėti Eurolygą. Puikiai žinau komandą, su kuria pasirašiau kontraktą. Žinau jos tradicijas ir kaip sirgaliai yra atsidavę klubui. Man tai – daugiau nei svarbu. Be to, džiaugiuosi, kad galėsiu dirbti su treneriu Željko Obradovičiumi“, - eurohoops.net teigė L. Kleiza.

Turkijos žiniasklaida pranešė, kad jis su „Fenerbahce“ pasirašė dvejų metų sutartį, kurios vertė – apie 3,2 milijono eurų.

L. Kleiza į Europą sugrįžta iš už Atlanto. Anksčiau jis atstovavo „Toronto Raptors“ klubui, tačiau šis panaudojęs Amnestijos taisyklę atsisakė lietuvio paslaugų.

Anksčiau buvo skelbiama, kad lietuviu domisi Maskvos CSKA, „Barcelona“, Stambulo „Galatasaray“ komandos.

Praėjusį sezoną L. Kleiza sužaidė vos 20 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnė po 7,4 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Kaukazo šalims nesiseka atsikratyti V. Putino?