EUROLYGA 2023

L. Kleiza atvyko į Stambulą

Linas Kleiza trumpam paliko Europos čempionatui besiruošiančios Lietuvos rinktinės stovyklą ir atvyko į Stambulą. 28 metų 203 cm ūgio puolėjas pirmadienį pristatytas Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandos aistruoliams.

L. Kleiza trumpam paliko Lietuvos rinktinės stovyklą.<br>T. Mikalajūnas
L. Kleiza trumpam paliko Lietuvos rinktinės stovyklą.<br>T. Mikalajūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 11:44 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:14 PM

Stambulo oro uoste sekmadienį pasirodė ne tik Lietuvos krepšinio žvaigždė, bet ir dar du „Fenerbahce Ulker“ naujokai - serbas Nemanja Bjelica ir kroatas Luka Zoričius.

Pirmadienį ryte visi trys klubo naujokai sudės parašus ant kontraktų, vėliau bus atliktas žaidėjų medicininis patikrinimas. Pirmadienį vakare „Fenerbahce Ulker“ sporto centre bus surengta spaudos konferencija, per kurią žaidėjai bus pristatyti žurnalistams ir klubo aistruoliams.

„Fenerbahce Ulker“ naujokai teigė, kad sprendimą priimti Stambulo klubo kvietimą lėmė ir naujasis ekipos treneris Željko Obradovičius ir ambicingi ekipos planai.

„Komandą treniruos Ž. Obradovičius, todėl sprendimą priėmiau be jokių dvejonių. Labai daug žinau apie Turkijos krepšinį ir šį klubą“, - kalbėjo N. Bjelica.

„Kovosiu dėl komandos sėkmės. Labai džiaugiuosi, kad tapau žaidėju tokio didelio klubo, kaip „Fenerbahce“, - sakė L. Zoričius.

„Parodysime, ką mokame geriausiai“, - oro uoste pažadėjo L. Kleiza, kuris su „Fenerbahce“ pasirašė dvejų metų sutartį, kurios vertė – apie 3,2 milijono eurų.

Stambulo komanda taip pat sukirto rankomis su Maskvos CSKA komandoje pastaruosius du sezonus rungtyniavusiu Milošu Teodosičiumi, kuris komandai padės vėliau

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.