EUROLYGA 2023

L. Kleizos pristatyme Stambule – plojimai ir lietuviški plakatai (video)

Pirmadienį Lietuvos rinktinės puolėjas Linas Kleiza trumpam paliko nacionalinės komandos stovyklą ir išvyko į Stambulą. Turkijoje krepšininkas suraitė parašą po dvejų metų 3,2 mln. eurų vertės sutartimi.

Lietuvis iš Stambulo klubo naujokų buvo sutiktas šilčiausiai.<br>Youtube
Lietuvis iš Stambulo klubo naujokų buvo sutiktas šilčiausiai.<br>Youtube
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 10:09 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:48 PM

L. Kleiza „Fenerbahce Ulker“ arenoje buvo oficialiai pristatytas žiniasklaidai ir sirgaliams. Šie negailėjo lietuviui plojimų.

„Ačiū už šiltą susitikimą. Labai gera būti tokiame gilią istoriją turinčiame klube“, – šyptelėjęs kiek kuklinosi krepšininkas.

Tribūnose pasirodė įvairūs plakatai. Vieni jų – net ir lietuviški. Lietuvos rinktinės marškinėlius apsivilkusi mergina į viršų iškėlė plakatą: „Sveikas atvykęs, pistoLINAI“

Spaudos konferencijos pabaigoje pozavęs su geltonai juodais marškinėliais, L. Kleiza pasakojo, kad turėjo labai greitai apsispręsti, ar žaisti Turkijoje.

„Apsispręsti reikėjo praktiškai per 10 minučių. Nebuvo kada su kažkuo pasitarti“, – neslėpė 28 metų krepšininkas.

„Džiaugiuosi būdamas šios komandos dalimi. Turime Željko Obradovičių – vieną geriausių trenerių pasaulyje, todėl metai turėtų būti geri. Bandysime laimėti viską, kas įmanoma“, – aistruoliams žadėjo L. Kleiza.

Nors kartu su L. Kleiza „Fenerbahce Ulker“ dar pristatė puolėją Nemanja Bjelicą bei „centrą“ Luka Žoričių, buvo akivaizdu, kad didžiausią dėmesį turkų sirgaliai skyrė būtent lietuviui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.