EUROLYGA 2023

Kijevo „Budivelnyk“ domisi broliais Lavrinovičiais

Su Lietuvos rinktine Europos čempionatui besiruošiantys Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai sulaukia daug pasiūlymų, tačiau kur žais kitą sezoną, dar neaišku. Vienas iš variantų - kitą sezoną Eurolygoje rungtyniausiantis Kijevo „Budivelnyk“ klubas.

K. Lavrinovičius (nuotr.), kaip ir jo brolis Darjušas, kitą sezoną gali atstovauti Ukrainos klubui.<br>D. Umbraso nuotr. iš archyvo
K. Lavrinovičius (nuotr.), kaip ir jo brolis Darjušas, kitą sezoną gali atstovauti Ukrainos klubui.<br>D. Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-31 18:20, atnaujinta 2018-03-02 11:37

Apie tai, kad broliai kitą sezoną gali atsidurti Ukrainoje portalui basketnews.lt užsiminė „Budivelnyk“ komandos generalinis direktorius Gediminas Navikauskas.

„Šie krepšininkai mus tikrai domina. Su „Žalgirio“ vadovais mes kalbamės kiekvieną dieną. Ne tik šiais klausimais, bet ir kitais. Ar derybos toli pažengusios? Tokios ten ir derybos. Mes pateikėme „Žalgiriui“ užklausą, gavome atsakymą ir dabar galvojame. Jų kandidatūras svarstome tikrai rimtai, tačiau turime pasikalbėti su treneriais“, - basketnews.lt sakė G. Navikauskas.

Jis taip pat užsiminė, kad Kijevo ekipa domisi ir kitu praėjusį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavusiu krepšininku - kroatu Marko Popovičiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.