EUROLYGA 2023

P.Pierce'as: „Nets“ - talentingiausia ekipa“

J.R.Smithas mano, kad „New York Knicks“ yra dominuojanti Niujorko komanda, tačiau „Brooklyn Nets“ naujokas Paulas Pierce'as mano kitaip, rašo espn.go.com.

P.Pierce'as tiki „Nets“ perspektyvomis.<br>AP nuotr. iš archyvo
P.Pierce'as tiki „Nets“ perspektyvomis.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 12:21 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:20 AM

„Mano neapykanta („Knicks“ komandai - red.) augo pamažu. Visi žino, kaip aš nemėgau „Knicks“ kai atstovavau „Boston Celtics“, bet dabar tai pakylėjo į naują lygmenį. Manau, atėjo laikas „Nets“ dominuoti šiame mieste. Vienintelis dalykas, skiriantis šias dvi komandas, yra tiltas. Abi komandos žaidžia tame pačiame divizione ir abu yra rimti konkurentai visoms komandoms“, - kalbėjo 35-erių gynėjas, 15 sezonų atstovavęs Bostono komandai.

„Nets“ komanda šią vasarą gerokai atsinaujino. Po didžiulių mainų kartu su P.Pierce'u iš „Celtics“ atvyko Kevinas Garnettas, Jasonas Terry, taip pat prisijungė laisvuoju agentu tapęs rusas Andrejus Kirilenka.

P.Pierce'as įsitikinęs, kad „Nets“ turi didžiulį talentą ir potencialą kopiant į NBA viršūnę.

„Kuri NBA komanda gali pasigirti, kad į startinį penketą gali išleisti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidusius krepšininkus? - klausė P.Pierce'as, primindamas, kad be jo ir K.Garnetto „Nets“ marškinėlius vilki Deronas Williamsas, Joe Johnsonas ir Brookas Lopezas. - Tai tikrai talentingiausia ekipa, tačiau po sezono - birželį ir liepos mėnesį - norėčiau pasakyti, kad tai yra geriausias klubas, kuriame esu rungtyniavęs ir vienintelis dalykas, kad taip gali atsitikti – laimėti čempionatą“, – kalbėjo P.Pierce‘as, praėjusį sezoną rinkdavęs po 18,6 taško, atkovodavęs po 6,3 kamuolio, ir atlikdavęs po 5 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.