EUROLYGA 2023

Antrosios rungtynės su švedais - be R.Javtoko, L.Kleizos ir R.Seibučio

Lietuvos rinktinės treneris Jonas Kazlauskas nusprendė, kurie žaidėjai nebus registruoti antrosioms rungtynėms su Švedija. Trečiadienio vakarą Panevėžio „Cido“ arenoje mačą su švedais nuo atsarginių žaidėjų suolelio stebės Robertas Javtokas, Linas Kleiza ir Renaldas Seibutis.

L.Kleiza šį vakarą galės atsipūsti.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
L.Kleiza šį vakarą galės atsipūsti.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2013, 11:13 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:07 PM

Šie krepšininkai jau praleido po vienerias draugiškas rungtynes. L.Kleiza nebuvo registruotas pirmosioms rungtynėms Kėdainiuose su Belgija, o R.Javtokas ir R.Seibutis - antrajame susitikime su belgais Kaune.

Pirmajame mače su švedais, kuris vyko pirmadienį, Lietuvos krepšininkai šventė pergalę 97:69. L.Kleiza pelnė 18 taškų, R.Seibutis - 10, R.Javtokas - 8.

Po šio mačo J.Kazlauskas teigė, kad antrosiose rungtynėse su Švedija daugiau pasireikšti duos jauniems rinktinės krepšininkams, o vėliau vietos eksperimentams liks mažiau.

Rungtynėmis su Švedija lietuviai baigs treniruočių stovyklą Panevėžyje ir persikels į Vilnių. Kandidatai į Lietuvos rinktinę ketvirtadienį pasimėgaus laisva diena, o penktadienį rinksis į treniruotę Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje.

Penktadienį rinktinė išvyks į Makedoniją, kur šeštadienį sužais draugišką mačą su Makedonijos krepšininkais.

Kitą savaitę Lietuvos krepšininkai treniruosis Vilniuje ir „Siemens“ arenoje sužais draugiškas rungtynes su Rusijos, Suomijos ir Čekijos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.