EUROLYGA 2023

Lietuvos keliais riedės naujas „Žalgirio“ autobusas

Pirmadienį Kauno autobusų stotyje lūkuriavę žmonės išvydo neįprastą reginį – prie Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos atributika papuošto autobuso „Setra 415 HD“ būriavosi žurnalistai, čia buvo galima pamatyti krepšinio klubo atstovus, komandos kapitoną Paulių Jankūną.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Aug 19, 2013, 4:37 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:58 PM

Visoje Lietuvoje veikianti Kauno keleivių vežimo įmonė „Kautra“ pristatė į šalies kelius išriedantį „Žalgirio“ autobusą.

Šis autobusas, kuriuo ne vienerius metus į rungtynes bei iš jų buvo vežiojami Kauno krepšininkai, nuo šiol tarnaus ir „eilinių“ keleivių vežimui. Jis kursuos maršrutais Kaunas-Kryžkalnis-Klaipėda-Palanga ir Kaunas-Vilnius.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas žiniasklaidos atstovams sakė, jog sprendimą klubui priklausiusį autobusą paversti maršrutiniu sąlygojo ir sumenkusios finansinės galimybės, ir rėmėjų noras leisti visiems žmonėms tiesiogiai prisiliesti prie komandos.

„Anksčiau autobusas stovėdavo tuščias Kauno „Žalgirio“ arenoje. Idėją, leidžiančią uždirbti ir mums, ir mūsų rėmėjams, mes palaikome. Tai bandomieji metai, pažiūrėsime, ar žmonėms patiks ši naujovė. Kokia finansinė nauda, mes dar neskaičiavome“, - sakė P.Motiejūnas.

Klubui priklausęs autobusas ir toliau vežios krepšininkus. Už neįvardijamą sumą šią transporto priemonę įsigijusi „Kautra“ ir toliau rems „Žalgirį“.

„Manau, kad šio sezono metu žmonės po pergalingų rungtynių kitą dieną galės atsisėsti ten, kur sėdėjo žaidėjai bei įsitikinti, kad žaidėjai džiaugėsi kukliai, neniokodami autobuso“, - kalbėjo P.Motiejūnas.

„Žalgirio“ autobusas išvyksta kasdien šiais maršrutais:

Kaunas-Kryžkalnis-Klaipėda-Palanga. Išvykimas iš Kauno 6 val. 25 min.

Palanga-Klaipėda-Kryžkalnis-Kaunas. Išvykimas iš Palangos 11 val. 15 min.

Kaunas-Vilnius. Išvykimas iš Kauno 15 val. 25 min.

Vilnius-Kaunas. Išvykimas iš Vilniaus 17 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.