EUROLYGA 2023

R.Javtokas: „Galime žaisti žymiai geriau nei Makedonijoje“

Draugiškos rungtynės su makedonais parodė, kad Lietuvos rinktinė turi dar daug padirbėti. Tai puikiai supranta ir patys nacionalinės komandos žaidėjai.

R.Javtokas rungtynėse Makedonijoje 7 taškais inicijavo sėkmingą žaidimą atkarpą, po kurios šeimininkai nebeatsitiesė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Javtokas rungtynėse Makedonijoje 7 taškais inicijavo sėkmingą žaidimą atkarpą, po kurios šeimininkai nebeatsitiesė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Aug 20, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:38 PM

Todėl paklaustas, kokią dalį pajėgumo rinktinė atskleidė Skopjėje, komandos kapitonas Robertas Javtokas tik nusišypsojo.

„Tikiuosi, kad mažai“, – vylėsi vidurio puolėjas.

Jo manymu, lietuviai toli gražu neparodė visų galimybių.

„Turime žymiai daugiau potencialo. Jaučiasi, kad treniruotėse atrodome kur kas geriau nei rungtynėse. Tačiau per mačą reikėtų viską įgyvendinti“, – apie per rungtynėse neatskleidžiamą visą rinktinės potencialą kalbėjo R.Javtokas.

Jaudulį mačo pradžioje „centras“ bandė aiškinti tuo, kad teko susidurti su stipriausiu varžovu pasiruošimo cikle. Be to, rinktinei dar trūksta rungtynių patirties – krepšininkai nežino savo galimybių.

„Manau, kad visi įsivažiuosime ir jaudulio nebejausime“, – tikino R.Javtokas.

Praktikos lietuviai įgis per artėjančias tris dienas sužaisdami trejas draugiškas rungtynes su suomiais, rusais ir čekais.

„Kelsime tikslą gerinti žaidimą. Taip pat stebėsime savo klaidas ir šlifuosime žaidimą. Trijų dienų rungtynių maratonas bus naudingas prieš Europos čempionatą. Tiesa, komandoje vis dar bus didelė rotacija, todėl nebus žaidžiančių po 30 minučių“, – kalbėjo 33 metų aukštaūgis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.