EUROLYGA 2023

Rinktinės treniruotė Vilniuje – be J.Valančiūno

Šią savaitę Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pradėjo jau penktąjį treniruočių stovyklos etapą. Savaitgalį Makedonijoje viešėję ir ten pergalę iškovoję Jono Kazlausko treniruojami krepšininkai persikėlė į sostinę, kur ruošiasi trejoms draugiškoms rungtynėms iš eilės.

Lietuvos rinktinė vėliau treniruosis tik Atėnuose ir Kaune.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Lietuvos rinktinė vėliau treniruosis tik Atėnuose ir Kaune.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Aug 20, 2013, 12:25 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:40 PM

Prie rinktinės kandidatų jau prisijungė ir iš Permės grįžęs Kšyštofas Lavrinovičius, kuris keletą dienų viešėjo Permėje, kur jo žmona Tatjana pirmadienį susilaukė dukros.

Tiesa, treniruotėje nebuvo Jono Valančiūno. Gavęs trenerių leidimą, vidurio puolėjas joje dėl asmeninių priežasčių nedalyvavo.

Rinktinėje taip pat treniruojasi ir Adas Juškevičius, praleidęs mačą Makedonijoje, nes buvo išvykęs į Vokietiją, kur pasirašė kontraktą su Brėmerhafeno „Eisbaeren“ klubu.

Trečiadienį Lietuvos krepšininkai „Siemens“ arenoje susitiks su Suomijos, ketvirtadienį – Rusijos, o penktadienį – Čekijos ekipomis.

Vilniuje nacionalinė komanda treniruosis iki sekmadienio. Pirmadienį lietuviai išskrenda į Atėnus, kur sužais draugiškas rungtynes su Italijos, Graikijos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinėmis.

Tris dienas praleidusi Atėnuose, Lietuvos ekipa grįš į Lietuvą ir paskutinę pasirengimo stovyklą surengs Kaune. Rugsėjo 1 d. J.Kazlausko treniruojama rinktinė „Žalgirio“ arenoje sužais paskutinį kontrolinį mačą su Gruzija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.