EUROLYGA 2023

A.Juškevičius: „Nuo pradžių nevykdėme užduočių“

Adą Juškevičių po prastai sužaistų rungtynių kamavo dvipusiai jausmai. Kandidatas į Lietuvos rinktinę mače su suomiais pelnė 8 taškus ir sužaidė vienas geriausių savo rungtynių. Atrodo, džiaugtis yra kuo, tačiau lietuviai tik 78:76 nugalėjo suomius, kurie trečiadienį privertė blankiai žaisti šeimininkus, kovojusius Vilniuje.

A.Juškevičius džiaugėsi savo pelnytais aštuoniais taškais, tačiau dėl pačių rungtynių nesišypsojo.<br>T.Bauro nuotr.
A.Juškevičius džiaugėsi savo pelnytais aštuoniais taškais, tačiau dėl pačių rungtynių nesišypsojo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 11:02 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:52 PM

„Nuo pat pradžių nebuvo maksimalaus susikaupimo. Treneris sakė, kad atrodė, jog įėjome į aikštę lengvos pergalės, lyg ją suomiai ketintų lengvai atiduoti. Dabar visi moka gerai žaisti krepšinį, o suomių ekipa yra tokia, kurioje visi žaidėjai meta taikliai, - kalbėjo A.Juškevičius. - Akcentavome, kad nereikia leisti varžovams mesti tritaškių, tačiau juos paleidome jau nuo pat pradžių, todėl mus subombardavo. Jie pajuto pasitikėjimą, atsirado ant bangos. Nuo starto nevykdėme užduočių ir turėjome su jais tampytis.“

Nors jaučia kartėlį dėl nenusisekusių rinktinės rungtynių, A.Juškevičius pripažino, kad po susitikimo su suomiais įgavo daugiau pasitikėjimo.

„Prieš tai nelabai man sekėsi žaisti. Nėra ko slėpti. Psichologiškai ši atkarpa – labai svarbi, nes pajaučiau, kad galiu padėti komandai“, - teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.