EUROLYGA 2023

D.Howardui „Lakers“ komandoje neįtiko nei K.Bryantas, nei M.D'Antoni

Nusprendęs dar kelis metus rungtyniauti „Los Angeles Lakers“ ekipoje 34 metų Kobe Bryantas tapo pagrindiniu veiksniu, lėmusiu, kad Dwightas Howardas pasirašė sutartį su „Houston Rockets“. Aukštagiui Los Andžele neįtiko ir treneris Mike'as D'Antoni.

D.Howardo sąlygų „Lakers“ buvo per daug.<br>AP nuotr. iš archyvo
D.Howardo sąlygų „Lakers“ buvo per daug.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-25 11:02, atnaujinta 2018-03-01 18:26

Slamonline.com praneša, kad D.Howardas pareikalavo „Lakers“ atleisti M.D'Antoni ir amnestuoti K.Bryantą, jei nori jį išlaikyti komandoje. To „Lakers“ buvo per daug.

„Kalbėjau su įvairiais žmonėmis, kurie puikiai žino situaciją, jie patvirtino, kad D.Howardas iškėlė dvi būtinas sąlygas, kad liktų Los Andžele: turėjo būti atleistas treneris ir amnestuotas K.Bryantas. Tokio precedento „Lakers“ istorijoje dar nebuvo.

Kai 2004-aisiais Kobe tapo kertiniu akmeniu „Lakers“ žaidime, Shaquille'as O'Nealas buvo išmainytas, o Philas Jacksonas taip pat paliko komandą. Tačiau K.Bryantas klubo vadovams spaudimo nedarė.

„Lakers“ vadovai prašė D.Howardo būti kantriu abejuose frontuose, tačiau jis nenorėjo su K.Bryantu žaisti dar dvejus ar trejus metus. Tuomet „Lakers“ viceprezidentas Jimas Bussas stojo K.Bryanto pusėn“, - praneša reporteris Ricas Bucheris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.