EUROLYGA 2023

D.Ivkovičius: „Tikiu, kad Lietuvos rinktinė atsigaus ir kovos dėl medalių“

Lrytas.lt spec. korespondentas, Jesenicės (Slovėnija)

D.Ivkovičius tiki, kad Lietuvos rinktinė dar parodys jėgą.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
D.Ivkovičius tiki, kad Lietuvos rinktinė dar parodys jėgą.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Sep 5, 2013, 1:32 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:33 PM

Dušanas Ivkovičius vėl pranoko Joną Kazlauską. Prieš dvejus metus su Pirėjo „Olympiakos“ iš J.Kazlausko vadovaujamo Maskvos CSKA klubo Eurolygos titulą nugvelbęs Serbijos krepšinio mokyklos legenda vėl pamokė lietuvius. Pirmajame Europos čempionato mače Serbijos rinktinė sukaustė Lietuvos komandą ir šventė pergalę 63:56.

„Mes nusipelnėme šios pergalės - žaidėme aktyviau už varžovus. Labai gerai pasiruošėme šiam mačui, ypač gynyboje. Jei tokie talentingi krepšininkai kaip lietuviai pelno vos 56 taškus, reiškia, mes labai gerai gynėmės. Tačiau šis Lietuvos komandos pralaimėjimas anaiptol nieko nereiškia. Tikiu, kad Lietuvos rinktinė atsigaus ir kovos dėl medalių“, - dėstė D.Ivkovičius.

69 metų krepšinio ekspertas pasidžiaugė, kad rinktinės debiutantai, kurie sudaro didžiąją dalį komandos, nesutriko ir Europos čempionato starte sužaidė labai solidžiai.

„Mes turime net devynis žaidėjus, kurie pirmą kartą žaidžia tokio lygio turnyre. Džiaugiuosi, nes ši pergalė jiems bus didžiulė motyvacija ateities kovoms. Ketvirtadienį laukia labai sunki ir svarbi akistata su Bosnija ir Hercegovina. Turėsime mažiau nei 20 valandų pailsėti ir pasiruošti rungtynėms“, - kalbėjo Serbijos krepšinio pergalių architetktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.