EUROLYGA 2023

Klaipėdos „Neptūnas“ pranoko Kijevo „Budivelnyk“ ekipą

Pasirengimą naujajam sezonui

Rungtynės buvo atkaklios ir gražios, tačiau visgi rungtynių pabaigą sėkmingiau sužaidė ir pergalę šventė treniruojami „Neptūno“ žaidėjai.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Rungtynės buvo atkaklios ir gražios, tačiau visgi rungtynių pabaigą sėkmingiau sužaidė ir pergalę šventė treniruojami „Neptūno“ žaidėjai.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 5, 2013, 4:00 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:17 PM

Ukrainiečių ekipos trenerių štabe dirba buvęs „Neptūno“ treneris Paulius Juodis.

Rungtynės buvo atkaklios ir gražios, tačiau visgi rungtynių pabaigą sėkmingiau sužaidė ir pergalę šventė Kazio Maksvyčio treniruojami „Neptūno“ žaidėjai.

Pasak uostamiesčio klubo svetainės internete, klaipėdiečiai, šiemet debiutuosiantys Europos taurės turnyre bei kovosiantys Jungtinės lygos ir LKL pirmenybėse, vertėsi be trijų savo žaidėjų: lengvą traumą patyrusio Martyno Mažeikos, antradienį šeimos pagausėjimo - dukrytės - sulaukusio Simo Galdiko ir dar į Klaipėdą iš JAV neatvykusio Davido McClure'o.

Sėkmingai mače pasirodė tik antradienį prie Klaipėdos ekipos prisijungęs 211 cm ūgio legionierius iš JAV Andrew Smithas. Jis pelnė 12 taškų ir atkovojo 7 kamuolius.

Už jį daugiau taškų pelnė tik Valdas Vasylius (17) ir Marius Runkauskas (13). Vytautas Šarakauskas prie pergalės pridėjo 10 taškų, Arnas Butkevičius - 7, su neptūniečiais besitreniruojantis Edgaras Ulanovas pelnė 6 taškus, po 5 pridėjo Mindaugas Girdžiūnas ir Arvydas Eitutavičius.

„Neptūno“ ekipa rugsėjo 7-10 dienomis Klaipėdoje varžysis Vlado Garasto taurės turnyre. Jame be „Neptūno“, dalyvaus LKL čempionas Kauno „Žalgiris“, LKL vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“, taip pat atvyks ekipos iš Rusijos - Žemutinio Naugardo „Nižnyj Novgorod“, Europos taurės turnyro nugalėtojas Krasnodaro „Lokomotiv Kuban“ bei Ukrainos čempionas Kijevo „Budivelnyk“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.