EUROLYGA 2023

Makedonijos žiniasklaida: „Teisėjai neatitiko Europos čempionato lygio“

Makedonijos krepšininkų apmaudas dėl teisėjų darbo rungtynėse su Lietuva iš aikštės persikėlė į žiniasklaidą. Šios šalies internetiniai portalai negailėjo kritikos ispano Juano Arteagos arbitrų brigadai.

Makedonai mačo pabaigoje atkūrė intrigą, tačiau visus neaiškumus išsklaidė teisėjų skirta techninė pražanga.<br>AP nuotr.
Makedonai mačo pabaigoje atkūrė intrigą, tačiau visus neaiškumus išsklaidė teisėjų skirta techninė pražanga.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2013, 9:41 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:03 PM

Labiausiai makedonai pyko dėl teisėjų sprendimų paskutinėmis mačo minutėmis. Šie daugiausiai niršo todėl, kad lietuviams po techninės pražangos leido mesti keturis baudos metimus, nors paprasta pražanga buvo ne metimo metu, o Makedonija turėjo tik 4 komandines pražangas.

Teisėjai neatitiko Europos čempionato lygio“, – griežčiausiai pareiškė On.net.

Teisėjus atvirai kaltino praktiškai visi internetiniai portalai.

„Bo McCalebbas buvo sumažinęs atsilikimą iki dviejų, bet teisėjas priėmė nesuvokiamą sprendimą ir skyrė nebūtą pražangą Todorui Gečevskiui bei atėmė visas viltis“, – rašo „Kurir“.

„Lietuva pelnytai nugalėjo Makedoniją, bet galutiniam rezultatui įtakos turėjo neteisingi teisėjų sprendimai pabaigoje“, – konstatavo „Daily“.

Beje, dėl lietuvių pranašumo neabejojo nė vienas Makedonijos žiniasklaidos šaltinis. Bandyta pabrėžti, kad teisėjai atėmė iš makedonų paskutines viltis užsikabinti pergalės.

„Atsibudo per vėlai“, – antraštėje teigė „Telegraf“.

Makedonų žiniasklaida kiek nepatenkinta, kad antroji Europos čempionato diena neatnešė nieko naujo ir jų ekipa vėl pralaimėjo. Tačiau nacionalinė komanda anksčiau laiko nelaidojama – tikima, kad krepšininkai dar atsigriebs ir pateks į kitą etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio