EUROLYGA 2023

M.Kalnietis: „Kšyštofas buvo nerealus“

M.Kalnietis aikštėje praleido net 41 minutę.<br>AP nuotr.
M.Kalnietis aikštėje praleido net 41 minutę.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kęstutis Rimkus

2013-09-09 01:59, atnaujinta 2018-03-01 12:18

Specialiai lrytas.lt, Jesenicės

Mažais žingsniais, bet į priekį. Po pratęsimo 77:70 išplėšta pergalė prieš Juodkalnijos krepšininkus surijo daug M.Kalniečio jėgų ir nervų, bet Lietuvos rinktinės įžaidėją pradžiugino ne tik laimėtos rungtynės, bet ir komandos progresas aikštėje.

„Šiandien kamuolys geriau judėjo aikštėje. Nors tai nėra didelis žingsnis pirmyn, žaidimas buvo šiek tie gražesnis, mes geriau jautėme vienas kitą, daugiau išpildėme derinių“, - pabrėžė M.Kalnietis, po mūšio su Juodkalnija šaldęs petį dideliu ledo ryšuliu – tai mačo su Latvija pasekmė.

M.Kalnietis su Juodkalnija žaidė ilgiausiai – daugiau nei 40 minučių, o Kšyštofas Lavrinovičius – rezultatyviausiai (24 taškai).

Todėl M.Kalniečio komplimentai skriejo komandos draugui: „Kšyštofas buvo nerealus, tikras mūsų komandos lyderis.

Broliai tokie jau yra – gali tylėti ilgai, o lemiamu metu staiga pataikyti ir ištraukti pergalę. Gerai, kai turime tokių žaidėjų, kurie iššauna, kai kitos komandos iš jų to nesitiki.“

Lietuvos rinktinės įžaidėjas kvėpavo ramiau, bet jis žino, kad visas darbas dar nepadarytas – pergalė prieš juodkalniečius dar negarantuoja bilieto į antrąjį etapą.

„Po pergalės lyg ir ramiau, bet mūsų grupėje vis tiek sumaištis. Atsipalaidavimo ženklų nėra – reikia laimėti pirmadienį prieš bosnius“, - pabrėžė M.Kalnietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?